Facebook Pixel Ολυμπιακός: Άμεση κίνηση Αγγελόπουλων για Ράιτ - Νέα έκπληξη Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2024-04-04 23:07:00

Άμεση κίνηση Αγγελόπουλων για Ράιτ - Νέα έκπληξη Μπαρτζώκα - Μετά τον Κάνααν, εκτός ομάδας ο Πετρούσεφ!

του Pick n' Scroll

Στο Λιμάνι ελπίζουν ακόμα σε ήττα του Παναθηναϊκού, ώστε να... προλάβουν το πλεονέκτημα έδρας, αν και πιστεύουν πως έχουν την ομάδα να φτάσουν στο Βερολίνο ακόμα και ως πέμπτοι στην τελική κατάταξη. Τι αποφάσισαν για τον MVP Ράιτ και η δύσκολη απόφαση του κόουτς...

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε πολύ δύσκολα στο Βελιγράδι, αλλά έστω και οριακά κατάφερε να κερδίσει τον Ερυθρό Αστέρα. Με το 89-86, που έγραψε στη Σερβία, σιγούρεψε την παρουσία του στα πλέι-οφ και παράλληλα συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. Μεταξύ άλλων για να τα καταφέρει περιμένει ήττα του Παναθηναϊκού αύριο στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στον στόχο τους στο Βελιγράδι, γιατί πάνω από όλα είχαν για μία ακόμη φορά σε μεγάλη βραδιά τον Μόουζες Ράιτ. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ και πάλι τρέλανε κόσμο και κοσμάκη με την εμφάνιση του, έχοντας 20 πόντους σε 17 λεπτά συμμετοχής. Και το πολύ σημαντικό είναι ότι στην τελική ευθεία του παιχνιδιού, όπου και κρίθηκαν τα πάντα, ήταν εκεί. Σημείωσε καθοριστικούς πόντους και κυρίως ένα τρίποντο, που στην ουσία έκρινε την αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε για μία ακόμη φορά ότι πέτυχε λίρα εκατό, παίρνοντας τον Ράιτ από την άσημη Μερκεζεφέντι, όταν τραυματίστηκε ο Μιλουτίνοφ. Κανείς δεν περίμενε ότι ο Αμερικάνος θα παίζει έτσι όπως παίζει. Είναι έκπληξη για όλους και βέβαια στον Πειραιά τρίβουν τα χέρια τους από αυτά, που βλέπουν.

Τον έχουν με συμβόλαιο και για του χρόνου, αλλά πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να του κάνουν επέκταση για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμη. Και επίσης πρέπει πλέον να θεωρείται ακόμη πιο σίγουρο ότι ο Ράιτ θα είναι στην επτάδα των ξένων για τα πλέι-οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Προφανώς ο Πετρούσεφ θα μείνει εκτός ή κάποιος από τους Κάνααν, ΜακΚίσικ. Αλλωστε πέρυσι ο Μπαρτζώκας τον Κάνααν είχε αφήσει εκτός, κίνηση, που είχε προκαλέσει έκπληξη. Μάλλον, όμως, ο Πετρούσεφ δεν θα είναι στην επτάδα των ξένων, κάτι, που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Αυτό, πάντως, δεν είναι κάτι, που απασχολεί τώρα τους «ερυθρόλευκους». Αυτό, που τους νοιάζει είναι αν μπορούν να πάρουν το πλεονέκτημα της έδρας. Αν και όπως λένε κιόλας και με μειονέκτημα μπορούν να πάρουν το εισιτήριο για το Βερολίνο. Και η αλήθεια είναι ότι έχουν δικαίωμα να το λένε ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που σε λίγες μέρες το ρόστερ τους θα είναι πιο ισχυρό με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ και του Πετρούσεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλη ελληνική ομάδα και όχι ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά σε Βούκτσεβιτς - Υπογράφει δύο Έλληνες ο Μπαρτζώκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags