Facebook Pixel Πέρασε από την Άλμπα και συνεχίζει να ελπίζει η Παρτιζάν
Μπάσκετ
| 2024-04-04 23:26:00

Μάχη μέχρι το φινάλε η Παρτιζάν για play in - Πέρασε από την Άλμπα και συνεχίζει να ελπίζει (Hls)

Sportdog Team

Μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα συνεχίσει να παλεύει η σερβική ομάδα για την συνέχειά της στα play in της διοργάνωσης, μιας και πέρασε από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου με 83-94 και ανέβηκε στο 15-18 και ελπίζει σε ήττα της Εφές από την Φενέρμπαχτσε ώστε να την προσπεράσει στη βαθμολογία της Euroleague.

Euroleague: Η Παρτίζαν έκανε το... καθήκον της στο Βερολίνο, νίκησε άνετα την Άλμπα με 94-83 και διατήρησε ζωνταντές τις ελπίδες για είσοδο στα play in της Euroleague.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο Βερολίνο, αφού με μερικές χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό της, επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα του αγώνα και έφτασε σε ένα επιβλητικό διπλό, επί της αδιάφορης και τελευταίας Άλμπα.

Με ορεξάτο τον Ζακ ΛεΝτέι στο ξεκίνημα, η Παρτίζαν μπήκε από νωρίς σε θέση οδηγού και από τη στιγμή που ανέβασε την ένταση στην άμυνα, επέβαλε τον ρυθμό της και έκλεισε το δεκάλεπτο στο +8 (15-23). Σταδιακά η ομάδα του Βελιγραδίου πρόσθεσε στην εξίσωση τους Νάναλι και Ντόζιερ, η διαφορά έφτασε κάποια στιγμή ακόμη και τους 16 πόντους (29-45), αφού η Άλμπα δεν έβρισκε λύση απέναντι στην αντίπαλη άμυνα και το ημίχρονο την βρήκε στο -13 (34-47).

Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το παιχνίδι και προσπάθησαν να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. «Ροκάνισαν» σταδιακά τη διαφορά (50-56) και έβαλαν πίεση στην Παρτίζαν, η οποία πάντως ανταποκρίθηκε εξαιρετικά. Οι Σέρβοι είχαν και τις λύσεις, αλλά και την ψυχραιμία για να επαναφέρουν τη διαφορά σε ασφαλή επίπεδα (72-84) και να φτάσουν στη νίκη με το τελικό 94-83.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ο Νάναλι με 19 πόντους, ακολούθησαν οι Πάντερ και Ντόζιερ με 15. Από την άλλη πλευρά, μεγάλο ματς έκανε ο Τίμαν με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 34-47, 62-72, 83-94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντεφορμέ Αλμέιδα, κατέστρεψε το διαφημισμένο όπλο της ΑΕΚ - Μπορεί να τον κερδίσει ξανά στον… τελικό ο Τερίμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags