Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Παρτιζάν έχει κάτι να ελπίζει: Γιατί ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να νικήσει την Εφές (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-04-09 23:07:00

Η Παρτιζάν έχει κάτι να ελπίζει: Γιατί ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να νικήσει την Εφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα στην 34η αγωνιστική της Euroleague δεν θα αγωνιστούν για την Παρτιζάν ή κανέναν άλλο σύλλογο.

 

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα, ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενείται στην Τουρκία από την Εφές και η Παρτιζάν θέλει νίκη της αιωνίας αντιπάλου για να προκριθεί.

Στον Ερυθρό Αστέρα επενδύθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά, αλλά δεν έδειξε σχεδόν τίποτα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε η αξιολόγηση της σεζόν είναι ήδη αρνητική. Ο τελευταίος γύρος της ελίτ διοργάνωσης φέρνει ένα ενδιαφέρον ματς στο οποίο οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά οικονομικό.

Κάθε νίκη στην Euroleague προσφέρει περίπου 40.000 ευρώ και πρόκειται για ένα καλό χρηματικό ποσό που μπορεί να βελτιώσει τα ταμεία που έχουν δεχθεί μεγάλο χτύπημα μετά και τη μεταγραφή του Νέιπερ.

Η Παρτιζάν μπορεί να μπει στα play-in, αλλά μόνο με την προϋπόθεση ότι οι ερυθρόλευκοι θα κερδίσουν την Εφές και θα είναι καλύτεροι από τη Βαλένθια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags