Facebook Pixel Ολυμπιακός: NBA για τον... MVP του - Έρχεται top Έλληνας στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2024-04-09 21:34:00

NBA για τον... MVP του Ολυμπιακού - Άλλαξε μάνατζερ ο Μπαρτζώκας - Έρχεται top Έλληνας στο ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll

Οι "σειρήνες" από Αμερική και οι συμφωνίες των Αγγελόπουλων. Τι συμβαίνει με τον Έλληνα κόουτς, η μεταγραφή Έλληνα άσου και η υπόθεση Βεζένκοφ που σίγουρα δεν έχει τελειώσει οριστικά ενόψει καλοκαιριού...

Ολυμπιακός: Ο Μόουζες Ράιτ κάνει τρομερές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και όπως είναι φυσικό το όνομά του συζητιέται παντού. Τόσο ως αντικείμενο σχολιασμού όσο και για την προοπτική του για τα επόμενα χρόνια. Ο ίδιος δήλωσε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ, εκεί, όπου είχε παίξει ελάχιστα στο ξεκίνημα της καριέρας του. Προς το παρόν, πάντως, οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν καθώς έχουν συμβόλαιο μαζί του μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Και βέβαια αν ήξεραν αυτά, που θα κάνει στο παρκέ ο παίκτης θα είχαν συνάψει μεγαλύτερο συμβόλαιο. Τις εμφανίσεις, όμως, του Ράιτ δεν τις περίμενε κανείς. Όχι γιατί δεν έχει αξία, αλλά γιατί ήταν πολύ δύσκολο ένας παίκτης από την άσημη Μερκεζεφέντι της Τουρκίας να κάνει πράγματα και θαύματα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα στην Ευρωλίγκα.

Είναι σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του να προτείνει επέκταση στον πρώην παίκτη των Ντάλας Μάβερικς και των Λος Αντζελες Κλίπερς. Είναι, όμως, άγνωστο αν θα δεχθεί κάτι τέτοιο ο Ράιτ. Και αν δεχθεί, είναι σίγουρο ότι στο συμβόλαιο θα μπουν NBA out. Κάθε Αμερικάνος παίκτης έχει το μυαλό του στο ΝΒΑ, πόσω μάλλον ο Ράιτ, ο οποίος ήταν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στο ξεκίνημα της καριέρας του, αλλά δεν ταίριαξε στους Μαβς του Ντόντσιτς και στους Κλίπερς.

Ο Ολυμπιακός έχει πέντε ψηλούς με συμβόλαιο για του χρόνου, έχει συμφωνήσει στα γκαρντ με τον Κίναν Εβανς και του μένουν ελάχιστα πράγματα για να κλείσει το ρόστερ του. Θα ξέρει μέχρι το τέλος Μάη τι γίνεται με τον Βεζένκοφ, ώστε να καθορίσει και πως θα μοιράσει το μπάτζετ του. Ο Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο και του χρόνου με τους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει.

Ασχέτως του θέματος Βεζένκοφ ο Ολυμπιακός θα πάρει και έναν ακόμη γκαρντ. Τα ονόματα του Νικ Καλάθη και του Τάιλερ Ντόρσεϊ ακούγονται συνεχώς και είναι πιθανό ένας από τους δύο να πιάσει λιμάνι το καλοκαίρι.

Οι Αγγελόπουλοι σε συνεργασία με τον Γιώργο Μπαρτζώκα έχουν το μυαλό τους στους φετινούς τίτλους, που θα κριθούν τους δύο μήνες, που απομένουν, αλλά φτιάχνουν και την επόμενη μέρα. Μία μέρα, που θα έχει βέβαια και επέκταση του συμβολαίου του Μπαρτζώκα, το οποίο κανονικά λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ο Μπαρτζώκας άλλαξε ατζέντη και θα υπογράψει νέα συμφωνία με την ομάδα του Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίντεζης στο Sportdog: "Δεν ήθελα να γίνω κουραστικός στον Ολυμπιακό - Το βλέπω ακόμα στον ύπνο μου" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags