Facebook Pixel Σόκαρε τη Μπαρτσελόνα στο φινάλε της σεζόν η Βιλερμπάν
Μπάσκετ
| 2024-04-13 00:11:00

Έδειξε το... δρόμο σε Ολυμπιακό η Βιλερμπάν - Σόκαρε τη Μπαρτσελόνα στο φινάλε της σεζόν (vid)

Sportdog Team

Η γαλλική ομάδα έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο τη φετινή παρουσία της στη Euroleague, φέτος, καθώς μετά από ένα... θρίλερ κατάφερε και κέρδισε με 76-72 τη Μπαρτσελόνα με τον Φαλ να σημειώνει 18 πόντους, ενώ Λι και Ντε Κολό πρόσθεσαν από 10 και 9 αντίστοιχα.

Euroleague: Σε ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο, η Βιλερμπάν επικράτησε της Μπαρτσελόνα με 76-72 και ΄έκλεισε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη EuroLeague.

Το ματς

Η Βιλερμπάν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας το προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ο Γιουσούφα Φαλ ήταν επιβλητικός, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να έχει διαφορά 6 πόντων υπέρ των Γάλλων (24-18). Η Μπαρτσελόνα ανέβασε στροφές στη δεύτερη περίοδο και πέρασε μπροστά στο σκορ. Οι Ισπανοί έτρεξαν επιμέρους 24-14 και πήγαν στην ανάπαυλα στο +4 (38-42).

Αντίθετα, η Βιλερμπάν έδειξε διάθεση να διεκδικήσει μέχρι το τέλος τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της στη φετινή EuroLeague απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Λοβέρν και Φαλ αποτέλεσαν τα σημεία αναφοράς της Βιλερμπάν στην επίθεση, ενώ η Μπαρτσελόνα στηρίχθηκε στον επιθετικό πλουραλισμό.

Το παιχνίδι έληξε χωρίς να γίνει κάτι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα τώρα στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τα playoffs της Euroleague.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-18, 38-42, 57-57, 76-72

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε παίζουν Μπάρτσα-Ολυμπιακός και το μοναδικό σενάριο για "εμφύλιο" - Δύο πιθανοί αντίπαλοι για ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags