Facebook Pixel "Σηκώνει την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός - Δικαίωση με Σλούκα"
Μπάσκετ
| 2024-04-13 19:17:00

"Σηκώνει την Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - Αταμάν όπως Μπαρτζώκας - Δικαίωση με Σλούκα, έκπληξη ο Μήτογλου"!

του Γιώργου Κτενά

"Φοβόμουν τον Κώστα, αλλά πρόσεξε πολύ και τώρα..."! Παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού μιλάει για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας, τον δρόμο για το Βερολίνο και τους πρωταγωνιστές

Ο Παναθηναϊκός με τους Σλούκα, Ναν και Κώστα Αντετοκούνμπο έφτασε στη νίκη με 84-75 επί της Άλμπα Βερολίνου και κατέκτησε τη δεύτερη θέση που του δίνει το πλεονέκτημα στα πλέι οφ της Euroleague.

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο και με δεδομένη την καυτή ατμόσφαιρα του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, το Τριφύλλι κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας, τερματίζοντας με ρεκόρ 23-11 στην κανονική διάρκεια.

Η ομάδα τού Εργκίν Αταμάν έχει ανοίξει την όρεξη στους οπαδούς της που, φυσικά, ονειρεύονται φέτος να ράψουν το 7ο αστέρι στη φανέλα της ομάδας. Το sportdog επικοινώνησε με τον Ανδρέα Παπαντωνίου, παλαίμαχο άσο των Πράσινων και γνωστό μπασκετάνθρωπο, προκειμένου να σχολιάσει το παιχνίδι και όσα θα ακολουθήσουν.

"Κούπα φέτος ο Παναθηναϊκός αν... - Για αυτό παίζει καλά η ομάδα - Πρόσεξε το σώμα του ο Σλούκας"

"Ο Παναθηναϊκός πιστεύω με λίγη τύχη, μπορεί να σηκώσει και την κούπα φέτος. Η ομάδα έχει ρολάρει, οι αλλαγές προσφέρουν στο παρκέ, πιστεύω ότι είναι έτοιμη. Λίγη τύχη χρειάζεται στο Final 4", ανέφερε αρχικά ο Α. Παπαντωνίου και συμπλήρωσε για το πόσο καλά τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός φέτος, παρά το γεγονός ότι άλλαξε όλη την ομάδα σε σχέση με πέρσι:

"Ήταν καλοί παίκτες αυτοί που ήρθαν το περασμένο καλοκαίρι και, μοιραία, κάποια στιγμή θα απέδιδαν με βάση τις δυνατότητές τους. Αφού το έκαναν αυτό, έφτασαν εδώ που έχουν φτάσει".

Ποιους ξεχωρίζετε σε αυτή την προσπάθεια;

"Η αδυναμία μου είναι ο Σλούκας και μετά ο Μήτογλου. Αλλά ο Σλούκας με τόσα ματς, τόσα χρόνια, φοβήθηκα ότι θα έβγαζε τραυματισμούς. Είναι παιγμένος πολύ. Αλλά χαίρομαι με τις εμφανίσεις του, πρόσεξε το σώμα του και κάνει τρομερά πράγματα στο παρκέ. Με δικαιώνει γιατί τον πίστευα πολύ".

"Έκπληξη η παρουσία του Μήτογλου - Εργαλείο ο Γκραντ - Αταμάν όπως Μπαρτζώκας"

Για τον Μήτογλου;

"Είναι έκπληξη η παρουσία του φέτος στην Ευρωλίγκα, τα πηγαίνει εξαιρετικά, γενικά περισσότερο χαίρομαι για τους Έλληνες παίκτες. Πρέπει και ο Αντετοκούνμπο να σταθεροποιηθεί σε εμφανίσεις όπως αυτή εναντίον της Άλμπα".

Από τους ξένους;

"Όλοι είναι εργαλεία. Δεν έχει νόημα να πω για τον Ναν, τον βλέπει όλη η Ευρώπη. Ο Γκραντ είναι παίκτης που θα δώσει λύσεις, ενώ και ο Χουάντσο φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί".

Να κλείσουμε με ένα σχόλιο για τον Αταμάν;

"Όσον αφορά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Όπως και ο Μπαρτζώκας, αυτοί οι προπονητές έχουν κριθεί από το αποτέλεσμα. Είναι ανάμεσα στους κορυφαίους προπονητές, ανά πάσα στιγμή μπορούν να δουλέψουν στις κορυφαίες ομάδες και να πάνε στο Final 4 της Ευρωλίγκας".

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ 2.13μ. από NBA για ΠΑΟ - Μπαίνει… και αύριο πρωί στο αεροπλάνο - Έχει συμβόλαιο με Σέλτικς! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags