Facebook Pixel Σπανούλης για μεγάλη ομάδα Euroleague
Μπάσκετ
| 2024-04-17 22:00:00

Σπανούλης για μεγάλη ομάδα Euroleague - Νέο όνομα Έλληνα για Ολυμπιακό-ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Σπανούλης για μεγάλη ομάδα Euroleague - Νέο όνομα Έλληνα για Ολυμπιακό-ΠΑΟ!

Δύο συμβόλαια που λήγουν τον Ιούνιο και ήδη απασχολούν. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον κόουτς του Περιστερίου και ο διεθνής άσος που αξίζει μία ευκαιρία στο υψηλότερο επίπεδο.

Το Περιστέρι εντυπωσίασε όλο τον κόσμο με τις εμφανίσεις του κόντρα στη Βόννη και την πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο Βελιγράδι. Είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της δυτικής όχθης, που μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερη με πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης και βέβαια με τη κατάκτηση της κούπας.

Αρχικός στόχος του Περιστερίου ήταν να βρεθεί στους «8» του θεσμού. Όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά μέχρι τώρα ήδη πήγε ένα βήμα παραπάνω. Είναι κάτι, που πιστώνεται περισσότερο ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πήγε στα δυτικά προάστια το καλοκαίρι του 2022 και μέσα σε τόσο μικρό διάστημα έχει βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε να γίνουν σημαντικά βήματα προόδου.

Εχει αυξήσει την ίδια ώρα και τις δικές του μετοχές αν και για το μέλλον του ακούγονται διάφορα αντικρουόμενα πράγματα. Αλλοι λένε ότι μπορεί να συνεχίσει για τρίτη χρονιά στο Περιστέρι, άλλοι ότι ψάχνεται για Ευρωλίγκα και είναι ήδη μάλιστα στη λίστα της Αρμάνι μαζί με άλλα ονόματα. Όπως του παλιού παίκτη του «τριφυλλιού» και νυν προπονητή της Γκραν Κανάρια, Γιάκα Λάκοβιτς.

Αυτός, που επίσης έχει ανεβάσει τρομερά τις μετοχές του είναι ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ, ο αδερφός του Ναζ, που παίζει στον Ολυμπιακό. Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε έρθει αθόρυβα στη χώρα μας πρώτα για τον ΠΑΟΚ. Είχε τραυματιστεί τότε αλλά επανήλθε μετά από καιρό σε Απόλλωνα Πατρών και Αρη. Μάλιστα σε αυτές τις τρεις ομάδες έπαιζε ως ξένος. Φέτος πήγε στο Περιστέρι, απέκτησε το ελληνικό διαβατήριο και κάνει μία χρονιά, που είναι η κορυφαία της καριέρας του. Το όνομα του ανεβαίνει ακόμη περισσότερο με την πρόκριση της ομάδας στο φάιναλ-φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί και το κασέ του.

 

Το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες λήγει τον Ιούνιο, δεν αποκλείεται να μείνει, αλλά αποδεικνύει και ότι είναι ένας παίκτης, που μπορεί να έχει χώρο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι έχει ξεπεράσει τον αδερφό του.

Όπως και να έχει, προέκυψε ένας ακόμη καλός παίκτης με ελληνικό διαβατήριο, οπότε και για τους «αιώνιους» οι ευκαιρίες θα είναι περισσότερες καθώς στην αγορά στα γκαρντ το καλοκαίρι είναι και ο Νικ Καλάθης, που μένει ελεύθερος από την Φενέρ, αλλά και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που θα φύγει από την Φενέρ, παρότι έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγή πλάνου από Μπαρτζώκα μετά το ΟΑΚΑ - Εκτός ομάδας όνομα έκπληξη - Αγαπημένος της εξέδρας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags