Facebook Pixel "Σημαντικό ότι κερδίσαμε σε τέτοια ατμόσφαιρα"
Μπάσκετ
| 2024-04-23 23:51:00

"Σημαντικό ότι κερδίσαμε σε τέτοια ατμόσφαιρα - Στο ημίχρονο είπαμε..."

Sportdog Team

Η δήλωση του Κάτας για τη μεγάλη νίκη της Μακάμπι, την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και τον πόλεμο στο Ισραήλ.

Ο Όντεντ Κάτας στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το break της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Game 1 στάθηκε στη σημασία της νίκης μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά και στον πόλεμο στη χώρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Δεν ξεκινήσαμε καλά και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευόμασταν στην άμυνα. Τους αφήσαμε να παίξουν και δεν δώσαμε μάχη. Στο ημίχρονο ήμασταν πίσω με 8 πόντους και είπαμε ότι πρέπει να μαχόμαστε, να παίξουμε και να μείνουμε κοντά τους. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πιο ανοικτό ροτέισον, ενώ στο δεύτερο ήμασταν πιο σφιχτοί. Δείξαμε χαρακτήρα. Κερδίσαμε ένα ματς σε μία τέτοια ατμόσφαιρα, που είναι σημαντικό. Αλλά είναι μόνο μία νίκη. Είναι όμως μία σημαντική νίκη».

Για την κατάσταση στο Ισραήλ: «Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε μπάσκετ. Να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε μπάσκετ. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάζουν για τους ανθρώπους μας και τη χώρα μας. Δεν θέλουμε πόλεμο. Θέλουμε ειρήνη. Αλλά είναι σημαντικό ότι είμαστε στα πλέι οφ κάτω από αυτές τις συνθήκες. Εμείς παίζουμε το μπάσκετ μας και αυτό θα κάνουμε σε 48 ώρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώην του Άρη… έβαλε σε μπελάδες τον ΠΑΟ - Δεν το καθάρισε όταν έπρεπε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags