Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για το Game 3 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι  και για την δική του σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργεντινός γκαρντ:

«Μας περιμένει μια μεγάλη μάχη. Η Μακάμπι έχει ένα ιδιαίτερο επιθετικό στυλ και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στους διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού τους, γιατί είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Έχουμε δύσκολη αποστολή στα δύο ματς του Βελιγραδίου».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τη φετινή σεζόν λόγω των τραυματισμών: «Για μένα υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σεζόν, αναμφίβολα. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου, ειδικά μετά τον τραυματισμό μου. Ήταν δύσκολο να ξαναβρώ τη φόρμα μου, το γόνατό μου με ενοχλούσε. Τώρα είμαι καλά. Ξέρω πως είμαστε στα τέλη της σεζόν, αλλά είμαι στο 100% και έτοιμος να βοηθήσω».

Για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με την σερβική πρωτεύουσα από τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα: «Ανυπομονώ να βγω να παίξω και πάλι στη ‘Χάλα Πιονίρ’. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο, έκανα μια πολύ καλή σεζόν εδώ με τον Ερυθρό Αστέρα και για πρώτη φορά βγήκα MVP του μήνα στην Ευρωλίγκα. Νιώθω έναν ιδιαίτερο δεσμό, το Βελιγράδι για μένα είναι δεύτερο σπίτι μου για πολλούς λόγους».