Facebook Pixel "Πρόκληση" Euroleague, απάντηση Γιαννακόπουλου με... Πούτιν
Μπάσκετ
| 2024-05-02 05:00:00

"Πρόκληση" Euroleague, απάντηση Γιαννακόπουλου με... Πούτιν και Χριστό!

Sportdog Team

Η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ.

Στο… κενό πέφτει η ένσταση του Παναθηναϊκού AKTOR , καθώς η Ευρωλίγκα συμφωνεί με τις αποφάσεις των διαιτητών στο τελευταίο λεπτό του Game 3 στο Βελιγράδι.

Η διοργανώτρια αρχή δίνει ελαφρυντικό στους διαιτητές για τη φάση του Νίμπο υποστηρίζοντας πως… δεν υπάρχει κάποιο πλάνο που να πείθει ότι ο σέντερ της Μακάμπι πατάει τη γραμμή!

Η ανακοίνωση της Ευρωλίγκα:

«Με 57 δευτερόλεπτα να απομένουν στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο παίκτης της Μακάμπι, Τζος Νίμπο αρπάζει το επιθετικό ριμπάουντ, έπειτα από ένα χαμένο σουτ του Αντόνιους Κλίβελαντ. Ο Τζος Νίμπο με την μπάλα στα χέρια του, τρέχει και πετάει τη μπάλα πάνω στον παίκτη του Παναθηναϊκού, Ματίας Λεσόρ.

Η μπάλα βγαίνει εκτός γηπέδου και η κατοχή πηγαίνει στη Μακάμπι. Αφού έχουμε όλες τις διαθέσιμες φωτογραφίες, δεν υπάρχει κάποια πειστική απόδειξη που να δείχνει ότι ο Τζος Νίμπο πατάει στη γραμμή, καθώς η φτέρνα του ίσως, να είναι στον αέρα και το πλάνο της κάμερας δεν δείχνει το αντίθετο.»

Επιπλέον, η διοργανώτρια αρχή θεωρεί σωστή την απόφαση να ακυρωθεί το καλάθι του Λορέντζο Μπράουν στη φάση με την τάπα του Ματίας Λεσόρ και υποστήριξε πως βάσει κανονισμού, εφόσον, κανένας δεν είχε ξεκάθαρα την κατοχή της μπάλας, σωστά δόθηκε τζάμπολ για την τελευταία φάση του αγώνα.

Τέλος, συμφώνησε με το φάουλ του Τζέριαν Γκραντ πάνω στον Λορέντζο Μπράουν που έφερε τη νίκη στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και για τον χρόνο που κρατήθηκε στο χρονόμετρο.

Γιαννακόπουλος: «Αντί για κολόνιες που καλύπτουν τη βρωμιά σας, κλέψτε γυαλιά οράσεως!» (pics)

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στο Instagram, αναφερόμενος και στην κλοπή κολόνιας από τον Μπολτάουζερ στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου:

«Ίσως την επόμενη φορά αντί να κλέψετε κολόνιες για να καλύψετε τη βρωμιά σας, να κλέψετε γυαλιά οράσεως για να βρεθείτε σε θέση να δείτε επίσης», ήταν το πρώτο μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια, ανέβασε την πολυσυζητημένη φάση με τον Νίμπο: «Ευρωλίγκα, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι πάτησε εκτός γηπέδου… Ουάου, ο Νίμπο έμαθε να περπατάει στον αέρα σαν τον Ιησού Χριστό!»

Δείτε παρακάτω:

Έριξε... βόμβα με Πούτιν ο Γιαννακόπουλος πριν το 4ο ματς με Μακάμπι (ΦΩΤΟ)

Ματς... τελικό δίνει ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (2/5) κόντρα στη Μακάμπι στο Βελιγράδι, με τις αντιδράσεις λόγω των διαιτητικών αποφάσεων από τρίτο ματς να μην έχουν ακόμα κοπάσει και το μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να δείχνει μέσω ανάρτησης την κατάσταση που επικρατεί.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε φωτογραφία του από τον αγώνα της Τρίτης (30/4) κόντρα στη Μακάμπι, γράφοντας: «Όταν δεν υπάρχει σωστή δράση, τότε, ετοιμαστείτε για αντίδραση – Βλάντιμιρ Πούτιν», με τυς Πράσινους να αναμένουν την απόφαση από την ένσταση που έχουν καταθέσει ώστε να επαναληφθούν τα 15” του τρίτου αγώνα μετά τη φάση με τον Νίμπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν 4 από Άρη για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ… ΠΑΟ - Ενοχλημένοι με Παλάσιος λόγω Αλμέιδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags