Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου, βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ταξίδεψε στο Βερολίνο για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέκτησε τη Euroleague για έβδομη φορά στην ιστορία του.

«Είμαι ξεκούραστος γιατί είναι η πρώτη χρονιά που δεν έκανα θέατρο μετά από 20 χρόνια, οπότε ήταν μια όαση για μένα γιατί είχα μόνο τα γυρίσματα για το "Ναυάγιο" και είχα τα βράδια δικά μου» είπε.

«Ήταν το πρώτο Final 4 που πήγα και το πήραμε. Φέτος είχα παρουσιάσει την καινούργια φανέλα του Παναθηναϊκού στο μουσείο της Ακρόπολης με όλη την καινούργια ομάδα, με τον καινούργιο προπονητή. Μου είχε ζητήσει η ΚΑΕ να κάνω την παρουσίαση και μάλλον είμαι γουρλής». πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας: «Είχα πει στο γιο και στη κόρη μου ότι αν πάμε Final 4, θα πάμε. Τελικά πήγα με το γιο μου γιατί η κόρη μου είχε διάβασμα. Ο γιος μου το έζησε σε όλο του το μεγαλείο. Συνάντησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον Σκότι Πιπεν, έβγαλε φωτογραφίες με όλη την ομάδα, σηκώσαμε την κούπα. Ήταν μοναδικό. Είχαμε πιο πίσω εισιτήρια, κοντά στη Θύρα 13. Είδα κάτι θέσεις άδειες πιο κάτω και πήγα εκεί. Ήταν από πίσω μας κάτι σκάουτερ των Knicks, οι οποίοι είχαν πάθει πλάκα με την κερκίδα. Σηκωνόμουν να πανηγυρίσω και μου έλεγαν "Κάτσε κάτω" και του λέω "Τι κάτσε κάτω; Εδώ κερδίζουμε"».