Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού το πρωί της Τετάρτης, καθώς αποτελεί ρεπορτάζ ευρείας λήψης πια ότι ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την υπογραφή του Λορέντζο Μπράουν σε συμβόλαιο συνεργασίας, με αποτέλεσμα η ομάδα να δυναμώνει πολύ νωρίς στα γκραντ με έναν εξαιρετικό παίκτη.

Λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ ο Αμερικανός άσος με το ισπανικό διαβατήριο δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και, παρά το γεγονός ότι το όνομά του είχε βρεθεί και στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, επέλεξε να συνεργαστεί με τον πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, Παναθηναϊκό.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στην ημέρα να βγει και η ανακοίνωση που θα επισημοποιεί τον γάμο, στην προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να πάρει την Ευρωλίγκα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αήττητος!

Τι θα γίνει στη συνέχεια; Ήδη το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για ένα δυνατό 4αρο-5άρι, έναν παίκτη τύπου Μήτογλου που θα δίνει λύσεις και στη θέση 4 αλλά, υπό προϋποθέσεις και στη θέση 5.

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης; Ο Τόκο Σενγκέλια, που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά των Πράσινων (αλλά και από τη Ρεάλ Μαδρίτης) για την περίπτωσή του, και δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος που θα ακολουθήσει.

Το φλερτ υπάρχει από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά πιθανή έλευση του Σενγκέλια ίσως θέσει υπό αμφισβήτηση τη θέση τού Χουάντσο στον Παναθηναϊκό!

Υπάρχει χρόνος για αυτά όμως, καθώς το πρωταρχικό σήμερα είναι η συμφωνία αλλά και το συμβόλαιο που υπάρχει με τον Λορέντζο Μπράουν, καθώς οι Πράσινοι κινούνται από νωρίς και μεθοδικά για να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ.