Χαμός επικρατεί στον κόσμο του Ολυμπιακού με αφορμή ανάρτηση του Μιλτιάδη Μαρινάκη από το ΣΕΦ, το οποίο προκάλεσε σενάρια.

Βλέπετε ο υιός του ποδοσφαιρικού ηγέτη της ομάδας του Πειραιά βρέθηκε στον τέταρτο τελικό της Basket League, εκείνο που ο Παναθηναϊκός έσπασε το πλεονέκτημα των «Ερυθρόλευκων», έφερε τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, που έγινε στο ΟΑΚΑ, όπου οι «Πράσινοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου. 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο σενάριο σύμφωνα με το οποίο η οικογένεια Μαρινάκη σκέφτεται να επενδύσει και στο μπάσκετ, χωρίς πάντως να επιβεβαιώνεται από πουθενά!

Ωστόσο, την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 σχετικό ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακοπούλου, σχολίαζε τη σχετική φημολογία, αναφέροντας, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να ασχοληθεί τώρα με το μπάσκετ .

Η σημερινή ωστόσο ανάρτηση του γιου του, Μιλτιάδη Μαρινάκη, από την τελευταία του παρουσία στο ΣΕΦ στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε... φρενίτιδα στον κόσμο, με τους περισσότερους στα σχόλια να του ζητούν να μπει στην ΚΑΕ!

Δείτε την ανάρτηση και κάποια από τα σχόλια:

Τρέλανε μας Μιλτιάδη...Κάνε τον Ολυμπιακό μας ισάξιο με ομάδα του NBA!!!!

Παρε την ΚΑΕ να τους σβήσουμε από τον χάρτη μια για πάντα

Απλά ένα 50% είναι αρκετό... κάποιοι θα ιδρώνουν χωρίς γυμναστική...κάποιον τα σάπια δόντια ήρθε η ώρα να πέσουν....

Σε παρακαλώ μπες στην ΚΑΕ !!! Να γίνει χαμός

Μιλτιάδη εσύ και ο πατέραw σου, είστε η μόνη ελπιδα σε αυτό το τμήμα.

Ποστ στο ΣΕΦ με μπλούζα μπάσκετ μεσημεριάτικα ? Ταξίδι στην Βοστόνη ( που παίζει ο μιχαιλιουκ )? Τυχαία όλα αυτά ? Μακάρι !

Μιλτιάδη θεέ μας μπες μες στη καε!σε παρακαλούμε!βασιζόμαστε παμω σου!θα γραφτείς στην ιστορία αιώνια!!!!!!όλοι θα φύγουμε μια στιγμή απ τη ζωή όμως εσείς με τη βοήθεια στο θρυλο μας θα στε ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΚΣΙ ΘΡΥΛΟΙ!!!!ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΚΑΕ!ΔΙΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!

Κατέβασε μας πάλι Δημοτικό Θέατρο...αναμένουμε την επίσημη σου ανακοινωση