Tα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Συζητώντας με τον Χρήστο Ρομπόλη και τον Παναγιώτη Κεφαλά στην εκπομπή «Μπάσχετοι» ο ρεπόρτερ του σταθμού, αναφέρθηκε στην τρομερή ποιότητα που προσθέτει στην περιφέρεια του «επτάστερου» ο Λορέντζο Μπράουν, με την οποία μάλιστα ο Εργκίν Αταμάν θα μπορεί να δοκιμάσει πολλά σχήματα, αλλά κυρίως αυτού με τα τρία γκαρντ: 

«Είναι ένας παίκτης που άρεσε εδώ και χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Λορέντσο Μπράουν. Δεν τον έμαθε στα playoffs. Τώρα δόθηκε η ευκαιρία. Ήταν η κατάλληλη στιγμή. Πολύ υψηλού επιπέδου η περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Προσθέτει πολλή ποιότητα και θα δώσει την ευκαιρία στον Αταμάν για πολλά σχήματα. Είναι καλό και για Σλούκα, Ναν το ότι τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Δεν θα βγαίνει... χρονικά ο Αταμάν αν πάρει και τριάρι ο Παναθηναϊκός. Λογικά θα δούμε πολλές φορές σχήμα με τρία γκαρντ. Τις επόμενες ημέρες η ανακοίνωση του Μπράουν, τυπικό είναι το θέμα από Μακάμπι».

Μεταξύ άλλων ο Πετρίδης στάθηκε και σε όλα όσα ακούστηκαν για τον Κώστα Σλούκα και την κριτική που δέχθηκε για τον τραυματισμό του που θα του στερήσει την παρουσία του στο προολυμπιακό τουρνουά με την Εθνική: «Δέχεται μια πολύ άδικη επίθεση ο Σλούκας και ολόκληρη τη χρονιά, αλλά και τώρα με το θέμα του τραυματισμού του και την απουσία του από την Εθνική. Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Σπανούλης με τη δήλωση του. Έχει γίνει το ίδιο και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και με άλλα παιδιά στο παρελθόν».