Οι μεταγραφές είναι το όπιο του λαού. Κι αν δεν υπάρχουν πρέπει να τις εφεύρεις. Για αυτό και τα inbox των δημοσιογράφων έχουν γεμίσει από φήμες. «Άκουσα ότι είναι στο Υγεία ο Βαλαντσιούνας». «Είμαι Μύκονο και μου είπε ο ξάδελφος του Φουρνιέ από τις Κάννες ότι έκλεισε Ολυμπιακό».

Στην εποχή των social media η πληροφορία ταξιδεύει αστραπιαία και οι αναγνώστες μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι πληροφοριοδότες, αν φυσικά μπορείς να επιβεβαιώσεις την πληροφορία.

Προς το παρόν οι φήμες παραμένουν φήμες. Οι ομάδες κάνουν τις κινήσεις τους, ψάχνονται αλλά ειδικά στην περίπτωση του Παναθηναϊκού δεν είναι το παν. Είναι ήδη καλύτερος από πέρυσι ο Παναθηναϊκός και πέρυσι πήρε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Κοιτάζει πως θα γίνει δυο φορές καλύτερος γιατί αυτός ήταν το δόγμα του Παύλου: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». Έχει κάνεις αμφιβολία ότι αυτό θα συμβεί; Θεωρήστε το δεδομένο.

Διαβάστε τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Γιώργου Μπαρτζώκα, την Εθνική που θέλει να πάρει τον Κέντρικ Ναν, αλλά και το... ΤΕΡΑΣΤΙΟ που ετοιμάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Sdna.gr