Ήταν να μη γίνει η αρχή στον Ολυμπιακό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Την επιστροφή του 28χρονου ομογενούς σούτινγκ γκαρντ στην ομάδα θα ακολουθήσουν άλλες δύο μεταγραφές στις θέσεις των γκαρντ. Η ΚΑΕ ολοκληρώνει το ανανεωμένο deal με τον Κίναν Έβανς, ενώ δίνει συμβόλαιο και στον Λούκα Βιλντόζα.

Τρία είναι τα δεδομένα στην περίπτωση του Κίναν Έβανς: α) Είναι παιχταράς. β) Είναι άτυχος. γ) Θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα χρονιά. Ποια δεδομένα δεν ισχύουν πια; Ό,τι είχε συμφωνηθεί αρχικά ανάμεσα στην ομάδα και στον ίδιο.

Ο Ολυμπιακός είχε τρέξει να προλάβει την αγορά και να κλείσει τον 28χρονο Αμερικανό πόιντ γκαρντ πριν καν ολοκληρωθεί η χρονιά, ωστόσο, η νέα του ατυχία με τη ρήξη αριστερής επιγονατίδας στα τέλη Μαΐου κι η απουσία από το υπόλοιπο του 2024 θα τον βρει να “κατηφορίζει” από το Κάουνας σε διαφοροποιημένο deal από το αρχικά συμφωνηθέν.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, δεν ισχύουν τα τρία χρόνια αντί $3.500.000 και το ανανεωμένο συμβόλαιο θα είναι διάρκειας μέχρι το 2027 με απολαβές που θα αρχίσουν από χαμηλά λόγω της πολύμηνης απουσίας που θα ακολουθήσει.