Ο Ολυμπιακός έπιασε πολλούς στον ύπνο με την κίνηση του Λούκα Βιλντόζα και παράλληλα έκανε πολλούς να απορούν γιατί πήγε σε αυτή τη μεταγραφή. Η απάντηση δεν είναι πάρα πολύ δύσκολο να δοθεί.

Ο ένας λόγος είναι ότι η αγορά είναι πολύ φτωχή. Δεν υπάρχουν γκαρντ, που να μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ούτε στην Ευρώπη, ούτε στις ΗΠΑ. Π.χ. ο Ααρον Χόλιντεϊ είναι ένας παίκτης, που θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη. Πριν από λίγο, όμως, οι Χιούστον Ρόκετς του έδωσαν νέο συμβόλαιο.

Ενας άλλος λόγος της κίνησης Βιλντόζα έχει να κάνει με το κίνητρο του Αργεντίνου. Ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε αγωνιστικά στον Παναθηναϊκό και είναι λογικό, πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό, να θέλει κατά κάποιον τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω.

Από κει και πέρα, ο Βιλντόζα έχει 2-3 στοιχεία, που κάνουν 100% στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Ενα από αυτά είναι ότι έχει πολύ καλό σουτ και ένα άλλο ότι μπορεί να παίξει κάθετα. Κάτι, που δεν μπορεί να κάνει ούτε ο Ουόκαπ, ούτε ο Ουίλιαμς-Γκος.

Επικοινωνιακά ο Αργεντίνος μόνο γκελ δεν κάνει στον κόσμο του Ολυμπιακού, αλλά οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει. Αν αποκτηθεί ο Σάσα Βεζένκοφ, τα όποια συναισθήματα υπάρχουν τώρα με την απόκτηση του Βιλντόζα θα εξαφανιστούν. Συν τοις άλλοις έχει αποκτηθεί και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, που και πολύ καλός παίκτης είναι και ελληνικό διαβατήριο διαθέτει.

Και αν δεν αποκτηθεί ο Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα ρίξει μία βόμβα. Θα είναι ο Φουρνιέ, θα είναι κάποιος άλλος από το ΝΒΑ, η βόμβα θα πέσει.

Οι Αγγελόπουλοι ξέρουν ότι εκτός των άλλων πρέπει αυτό το καλοκαίρι να κάνουν και κάτι επικοινωνιακά και είναι πανέτοιμοι να ρίξουν την βόμβα τους. Ισως και μέσα στην εβδομάδα να γίνει γνωστό ποια θα είναι η βόμβα αυτή με τους φίλους του Ολυμπιακού, πάντως, να θέλουν και Βεζένκοφ και Φουρνιέ.