"Φωτιά" για το μέλλον του Κέντρικ Ναν βάζουν στη Λιθουανία και συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το NBA για τον Αμερικανό σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι παρά το ενδιαφέρον ο Ναν δεν θα έφευγε για τον "μαγικό κόσμο" απλά με το μίνιμουμ ποσό, την ώρα που στον Πρωταθλητή Ευρώπης έχει υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στην συμφωνία του παίκτη με τον Παναθηναϊκό υπάρχει NBA out, αλλά με διορία μέχρι τις 15 Ιουλίου, ημερομηνία έως την οποία μπορούν ομάδες από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού να πληρώσουν ένα συγκεκριμένο ποσό και να τον αποκτήσουν.

«Άκουσα ότι στην πραγματικότητα υπάρχει ενδιαφέρον από το ΝΒΑ για τον Κέντρικ Ναν, που κάνει ενδιαφέρουσα αυτή την υπόθεση. Το να χάσει ο Παναθηναϊκός τον Κέντρικ Ναν θα είναι πολύ σημαντικό. Η απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν θα μπορούσε να είναι μια κίνηση κάλυψης, και είναι εξαιρετική. Αλλά ακόμη και έτσι, θα ήταν μεγάλη απώλεια από το παζλ της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο», ανέφερε στο «Urbonus» podcast ο Ουρμπόνας.

«Δεν λέω ότι ο Κέντρικ Ναν θα χαρίσει το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, γιατί με βάση αυτά που έμαθα προβλέπει πολύ σημαντικές απολαβές. Δεν πρόκειται να πάει στο ΝΒΑ για το μίνιμουμ, αυτό είναι σίγουρο. Υπάρχει όμως ενδιαφέρον από το ΝΒΑ».

Τη φετινή σεζόν, ο Ναν μέτρησε στην Euroleague 16 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο σε 27,5 λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό.