ΣΑΚΙΡΙ/ΚΟΡΕΑ/ΛΑΜΕΛΑ: Και οι τρεις είναι μεταγραφές που μέχρι πριν από λίγα χρόνια μόνο ο Ολυμπιακός θα προσπαθούσε ή μπορούσε να κάνει. Για τον διεθνή Ελβετό εξτρέμ που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για "αντί-Μπερνάρ" θα χρειαστούν περίπου 3.000.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

Πάνω κάτω τόσα ζητάει και ο Λαμέλα, που εδώ και ένα μήνα είναι σε συζητήσεις με τον Αλμέιδα και έχει την προσφορά της ΑΕΚ στα χέρια του για να απαντήσει. Όσον αφορά στον Κορέα - ήρθε άμεσα η πλήρη επιβεβαίωσή μας, εντός και εκτός συνόρων, για το ότι ο Αλμέιδα του έχει προτείνει να έρθει στην ΑΕΚ - το κασέ του είναι ακόμη υψηλότερο, κοντά στα 3.500.000 Προφανώς και στην περίπτωση των δυο Αργεντινών που ... παλεύει ο Αλμέιδα, ο στόχος είναι να υπάρξει deal done με τον έναν. Το θετικό για ΠΑΟ κι ΑΕΚ αντίστοιχα είναι πως και οι 3 αυτοί σταρ δεν ήταν αρνητικοί να έρθουν στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και οι τρεις θέλουν τον χρόνο τους. Υπομονή και φυσικά πολλά λεφτά...

ΠΙΝΕΔΑ: Υπήρξε ενημέρωση πως η ΑΕΚ απέρριψε και νέα πρόταση τηε Μοντερέι για τον Μεξικάνο, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα ... "αστεία"! Ο δε Αλμέιδα χαρακτήρισε όλη την υπόθεση... "σαπουνόπερα" . Η στήλη πριν σοβαρέψει η κατάσταση για τον Πινέδα είχε αποκαλύψει πως η ΑΕΚ τον κοστολογούσε από 20 ως 25.000.000! Επίσης, σε ανύποπτο χρόνο, είχαμε προβλέψει πως η Μοντερέι εφόσον είχε... μαζί της τον Πινέδα θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 13.000.000 ευρώ σε transfer fee, δηλαδή τα διπλά από όσα ξόδεψε το περασμένο καλοκαίρι η ΑΕΚ για την αγορά του από την Θέλτα.

Για να μην το κουράζω άλλο: το σήριαλ θα έχει κι άλλα αρκετά επεισόδια. Και να το θεωρείται δεδομένο πως η Μοντερέι θα επανέλθει και με νέα, βελτιωμένη προσφορά στους κιτρινόμαυρους για να πάρει τον Πινέδα! Επειδή λογικά πάλι θα ακούσουν "όχι" από τον Ηλιόπουλο,  από ένα σημείο και μετά η  στάση του ίδιου του Μεξικάνου μέσου, θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να την πάει ή όχι σε ... άλλη πίστα!