Στην αναζήτηση σέντερ έχει ρίξει το βάρος ο Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, καθώς θέλει έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά να μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα από όσα έδωσε πέρυσι ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά, με τελευταίο αυτό του Ντάριο Σάριτς, αλλά τελικά ο Κροάτης ψηλός φαίνεται ότι θα συνεχίσει στο NBA για λογαριασμό των Ντένβερ Νάγκετς του Νίκολα Γιόκιτς.

Η περίπτωση του Ντάνιελ Τάις εξακολουθεί να "παίζει" δυνατά στα πράσινα ρεπορτάζ, ειδικά μετά το χθεσινό ποστάρισμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όπου φαίνεται να κάνει google search το όνομα του Γερμανού άσου, οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "pianetabasket", ο 32χρονος Τάις αποτελεί τον Νο1 στόχο του Εργκίν Αταμάν για τη θέση "5" και μένει να δούμε αν τελικά ο Επτάστερος κάνει κίνηση για τον διεθνή Γερμανό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: «Ο Παναθηναϊκός στόχευε στον Ντάριο Σάριτς, αλλά τελικά ο Κροάτης αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση στο ΝΒΑ από τους Ντένβερ Νάγκετς. Ο Ντάνιελ Τάις ανέβηκε ξανά στην κορυφή της λίστας επιθυμιών των «πρασίνων». Ο Γερμανός ψηλός είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος».

Την περασμένη σεζόν ο Τάις πραγματοποίησε 60 εμφανίσεις στο ΝΒΑ με Ιντιάνα Πέισερς και Λος Άντζελες Κλίπερς, μετρώντας κατά μέσο όρο 6,3 πόντους, 4,1 ριμπάουντ, 1,0 ασίστ και 0,9 μπλοκς σε 16,9 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπράουνσβαιγκ, Ουλμ, Μπάμπεργκ, Μπόστον Σέλτικς, Σικάγο Μπουλς και Χιούστον Ρόκετς.