Ολυμπιακός: Τις εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους που θα φέρει η ενδεχόμενη επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ καταγράφει η σερβική ιστοσελίδα Mozzart Sport, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων στο... στοπ που έχει βάλει ο πρόεδρος των Ράπτορς στην μεταγραφή, ενώ σημειώνει ότι αν τελικά η μετακίνηση του Βούλγαρου άσου ολοκληρωθεί, τότε είναι δεδομένες οι... ανακατατάξεις.

Πιο συγκεκριμένα το ρεπορτάζ μεταξύ άλλων σημειώνει ότι μπορεί ο Φίλιπ Πετρούσεφ να έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, όμως το ενδιαφέρον από τον Ερυθρό Αστέρα είναι υπαρκτό, ενώ στέκεται και στις συνομιλίες που υπήρχαν το περασμένο διάστημα μεταξύ των δύο πλευρών.

«Ο πρώην MVP της EuroLeague πήγε στο Τορόντο και τον Ντάρκο Ραγιακόβιτς μετά από μια κακή σεζόν στο Σακραμέντο, αλλά όταν αναμενόταν να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο πρόεδρος των Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, σταμάτησε τα πάντα.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να επιστρέψει ο Πετρούσεφ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα. Ο Σέρβος εκπρόσωπος επισήμανε ότι είναι παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά ότι όλα υπόκεινται σε αλλαγές. Τώρα μένει να δούμε αν ο Πετρούσεφ θα επιστρέψει στον Αστέρα, με τους ιθύνοντες του οποίου έχει ήδη συνομιλήσει ή αν θα παραμείνει στον Πειραιά», αναφέρει το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις που μπορεί να έχει ο Ολυμπιακός μετά τη μεταγραφή του Σάσα Βεζένκοφ.