Τις εξελίξεις στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν στον Ολυμπιακό, καθώς παρά τον ενθουσιασμό που είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα για τη δεδομένη επιστροφή του, τα δεδομένα φαίνεται ότι είναι διαφορετικά.

Γιατί οι Ράπτορς, με τους οποίους έχει πια συμβόλαιο, δεν έχουν κανέναν λόγο να τον αποζημιώσουν και να τον αφήσουν ελεύθερο. Αντίθετα, αν επιμείνει για να φύγει ο Σάσα, θα πρέπει να βρεθεί άλλη λύση - Για παράδειγμα να πληρώσει ένα σημαντικό ποσό ο Βούλγαρος άσος για να κερδίσει την ελευθερία του.

Τι σημαίνουν όλα αυτά για τους Πειραιώτες; Ότι περιμενουν να δουν τις εξελίξεις και να δράσουν αναλόγως. Αν έρθει ο Βεζένκοφ, η ομάδα σχεδόν έχει κλείσει το ρόστερ της. Αν όχι, θα πρέπει να ψάξει για να βρει έναν φοργουορντ με έφεση στο σκοράρισμα. Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι πως ο Βούλγαρος σταρ θα επιστρέψει και τυπικά στο Λιμάνι, με μία μικρή καθυστέρηση για τα διαδικαστικά.

Και κάτι ακόμα: Μπορεί η έλευση του Βεζένκοφ να φέρει εξελίξεις στους ψηλούς του Ολυμπιακού (στη θέση 5 θα υπάρχουν οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ράιτ και στη θέση 4 οι Πίτερς, Βεζένκοφ). Γιατί για να μείνει στο 5 ο Πετρούσεφ, μπορεί να χρειαστεί να φύγει ο Ράιτ ή, ακόμα -ακόμα, όπως έχετε διαβάσει πρώτοι στο sportdog, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Εντάξει, ναι, φαβορί για να φύγει από τον Ολυμπιακό αν τελικά επιστρέψει ο Βεζένκοφ, είναι ο Πίτερς.

Δεν επιστρέφει ο Μίσιτς, Μπέρτανς για Παναθηναϊκό

Αυτός που δεν έχει δείξει ότι θέλει να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη, είναι ο Μίσιτς παρά το γεγονός ότι κάποιοι καλλιεργούν θέμα για να έρθει. Πριν από τον Γενάρη του 2025 είναι πολύ δύσκολο να είναι διαθέσιμος για την Ευρωλίγκα ο Μίσιτς. Ακόμα κι αν βρεθεί σε ανταλλαγή και πάει σε άλλη ομάδα μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ξέρετε ποιος παίκτης, ψηλός στο 2,08 μ. που σουτάρει του θανάτου τρίποντο, έμεινε ελεύθερος στις 6 Ιουλιου από την ομάδα του Μίσιτς, τους Χόρνετς; Τον ήθελε ο Ολυμπιακός παλαιότερα, αλλά τώρα έχει τεθεί στα υπόψιν τού Παναθηναϊκού αφού είναι ακριβώς ο ψηλός με τρίποντο που ψάχνει ο Αταμάν. Το όνομά του; Ντάβις Μπέρτανς, Λετονός, 5άρι τύπου Πετρούσεφ το στιλ του (όχι ο κλασσικός σέντερ δηλαδή), αλλά ο,τι πρέπει για να ανεβάσει επίπεδο τη γραμμή των ψηλών του Τριφυλλιού. Κρατήστε το.