Ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τους Βιλντόσα, Ντόρσεϊ και Έβανς εν όψει της νέας σεζόν, περιμένει να κλείσει θετικά και το θέμα της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά προφανώς θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Χαβιέρ Μαέστρο στην ιστοσελίδα «Encestando», ο Άλεκ Πίτερς, ο Σακίλ ΜακΚίσικ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι υποψήφιοι για να φύγουν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Κίναν Έβανς, όμως έχει τραυματιστεί στο γόνατο και θα λείπει μέχρι τον Φεβρουάριο. Έτσι, αποκτήθηκε και ο Λούκα Βιλντόσα και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για τα γκαρντ.

Η απόκτηση του Σάσα Βεζένκοφ είναι το μεγάλο όνειρο και παρόλο που μπορεί να πάρει μέρες ή εβδομάδες, είναι πεπεισμένοι ότι θα τον αποκτήσουν. Οι ΜακΚίσικ, Πίτερς και Μπραζντέικις είναι υποψήφιοι για να αποχωρήσουν», ανέφερε ο Ίβηρας ρεπόρτερ.

Για την ώρα ο Μπραζντέικις είναι πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου και φαίνεται ότι θα γυρίσει στη Ζαλγκίρις Κάουνας ύστερα από την κακή σεζόν που είχε με τους κυπελλούχους Ελλάδας.