Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι ρωτήθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Βεζένκοφ στο ΣΕΦ και για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και για την τοξικότητα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

«Πλέον έχουμε φύγει από την τοξικότητα και έχουμε πάει αλλού, στην παρανομία. Υπάρχουν ενέργειες που είναι επικίνδυνες από πρόεδρο ομάδας, υπάρχουν νόμοι. Πώς βρίζει το Μαξίμου και τον Πρωθυπουργό της χώρας και δεν γίνεται τίποτα; Είναι επικίνδυνα πράγματα. Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές στον κύριο Γιαννακόπουλο αλλά αυτό δε λέει τίποτα.

Αν μπαίνει με το έτσι θέλω στο γήπεδο και γίνεται ο αγώνας και συνεχίζει και βρίζει, ίσως έχει γίνει κάτι πιο σημαντικό και δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ίσως να έχει γίνει κάτι που δε γνωρίζουμε. Θα το ψάξουμε. Είναι καλό να υπάρχει δυνατός Παναθηναϊκός στα αθλητικά πλαίσια. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο δε θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα», ήταν η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε επί του θέματος: «Όταν ήρθε ο Γιαννακόπουλος στον αγώνα της Euroleague τον χαιρετίσαμε και δείξαμε τι πρέπει να γίνεται. Ο Γιαννακόπουλος στο πρωτάθλημα ξέφυγε και οι ποινές δεν έχουν νόημα αν δεν αλλάζει κάτι».