Σε νέα ανάρτηση με αποδέκτες τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο μετά τις πρώτες του τοποθετήσεις μέσω Instagram.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι θεωρεί προτροπή σε βία και δυσφήμηση τα όσα είπαν οι πρόεδροι του Ολυμπιακού σχετικά με παράνομη παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ από το κράτος στους «πράσινους».

Αναλυτικά, ο Δ. Γιαννακόπουλος έγραψε: «Και κάτι επί προσωπικού αφού πάλι ασχολείσαι μαζί μου ενώ δεν σε βλέπω. Το να προσπαθείς να πείσεις τους οπαδούς σου ότι βάζεις πιο πολλά λεφτά από εμένα ενώ εγώ προσπαθώ να φτιάξω έναν οργανισμό που είναι σύντομα αυτάρκης πραγματικά με ξεπερνάει.

Αν εσύ νιώθεις μάγκας για τα τσουβάλια λεφτά που έχεις βάλει και συνεχίζεις να βάζεις τι να πω... Εγώ νιώθω μ@@@ας για τα δικά μου τσουβάλια όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ θέλω να κερδίζω μέσα-έξω από το γήπεδο αλλά και να συνεισφέρω στην άνοδο όλου του αθλήματος. Εκεί είναι η μαγκιά... αλλά και όλη διαφορά μας.

Σε μια παρουσίαση παίκτη, δεν θεωρείται προτροπή σε βία και δυσφήμιση το να αναφέρεις ότι αντίπαλη ομάδα πήρε με παράνομη παραχώρηση από το κράτος ένα γήπεδο;;; Πόσο δε όταν σου παραχωρούσαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ το ΣΕΦ».

«Πάντως δεν θα ήθελα να είμαι ο Σάσα σήμερα... Να με παρουσιάζουν και να είναι ξεκάθαρο ότι ουσιαστικά πληρώθηκα οτι πληρώθηκα υπό τον φόβο να μην πάω αλλά και να την πουν στον Γιαννακόπουλο» ανέφερε στο νέο story του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συμπεριλαμβάνοντας το hashtag «#Κακοπραγματοεγω»