Οι «πράσινοι» είναι ορεξάτοι και αποφασισμένοι τα επόμενα χρόνια να πάρουν ό, τι τίτλο βρεθεί μπροστά τους, και δουλεύουν σε αυτό το μήκος κύματος: μέσα και έξω από το παρκέ.

Για το «μέσα στο παρκέ» αυτό που απομένει είναι η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη, που θα έχει να κάνει με την φροντ-λάιν. Ο κόσμος της ομάδας αδημονεί για αυτή τη κίνηση. Όχι ότι φοβάται ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης, αλλά εν έτει 2024 τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα και έτσι οι φίλοι του επτάστερου θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα τον ψηλό που θα αποκτηθεί.

Θα πρέπει, όμως, να περιμένουν για κάποιο διάστημα ακόμη καθώς αυτή την στιγμή δεν υπάρχει ο εκλεκτός. Και αν υπάρχει, δεν είναι σε θέση να φύγει από το ΝΒΑ. Είναι σε δίλημμα. Εκεί κοιτάζει περισσότερο ο Παναθηναϊκός, στο ΝΒΑ, εκεί όπου υπάρχουν πολλές και ποιοτικές λύσεις.

Στην θέση «4» ο Ντάβις Μπέρτανς θα μπορούσε να δώσει πολλές λύσεις στον Παναθηναϊκό. Είναι, όμως, έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη; Το ίδιο ισχύει και για τον Σέρβο γίγαντα, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, ο οποίος, όμως, σε αντίθεση με τον Μπέρτανς είναι καθαρός σέντερ.

Άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά την αγορά και τα του Παναθηναϊκού λένε ότι ο Αταμάν περιμένει κάτι πιο καλό. Έναν παίκτη, δηλαδή, πολύ ποιοτικό που θα έρθει στην Αθήνα και θα προσαρμοστεί αμέσως. Κάτι, δηλαδή, σαν τον Μπίσμακ Μπιγιόμπο, τον έμπειρο και δυναμικό σέντερ, που για χρόνια ολόκληρα έπαιζε στο ΝΒΑ, αλλά τώρα είναι ελεύθερος. Πρόκειται για παίκτη-ταμάμ για αυτό, που ψάχνει ο Αταμάν: για έναν σέντερ, δηλαδή, που να έρχεται πίσω από τον Λεσόρ και να κάνει τα μικρά πράγματα.

Ο Τούρκος προπονητής και ουδείς στον Παναθηναϊκό ανησυχεί για την τελευταία κίνηση. «Θα γίνει όταν πρέπει» λένε και ξαναλένε οι «πράσινοι» και σαφώς η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο τους είναι τεράστια, ειδικά μετά τα όσα έγιναν την χρονιά, που μας πέρασε.