Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους Ολυμπιακούς αγώνες και στη προσπάθεια της Εθνικής για διάκριση. Οι σύλλογοι, όμως, συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους και να στελεχώνουν τα ρόστερ τους. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του, αλλά υπάρχει στην περίπτωσή του το «ποτέ μην λες ποτέ». Αλλωστε υπάρχει η πληροφορία ότι θα πάρει έναν νεαρό Ελληνα παίκτη από την στιγμή, που οριστικοποιήθηκε ότι δεν συνεχίζει ο Μιχάλης Λούντζης (που εν τέλει πήγε στον Προμηθέα).

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του Ελληνα παίκτη δεν θα πάρει. Θα πάρει ξένο και θα είναι σπέσιαλ περίπτωση, που ακόμη ο Εργκίν Αταμάν δεν έχει βρει. Ο κόσμος του επτάστερου φοβάται μήπως η ομάδα του μείνει ως έχει, αλλά έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι αποκλείεται κάτι τέτοιο. Είτε σύντομα, είτε πιο αργά, ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει έναν ακόμη ψηλό στην φροντ-λάιν του.

Από το ΝΒΑ άλλωστε βλέπουμε καθημερινώς να έρχονται παίκτες στην Ευρώπη. Και όχι απλοί παίκτες, που ήταν περαστικοί από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αλλά καλοί παίκτες, όπως ο Ντουέιν Ουάσινγκτον, που παίρνει η Παρτίζαν.

Τέτοιας ποιότητας παίκτη θέλει το «τριφύλλι» και ψάχνει να τον βρει. Η αγορά δεν έχει τώρα πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αλλά μπορεί να έχει λίαν συντόμως. Ο λόγος γίνεται για παίκτες, που είναι στο μεταίχμιο: να περιμένουν λίγο ακόμη μήπως βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ ή να πάνε στην Ευρώπη;

Ο Παναθηναϊκός κάπου εκεί προσπαθεί να βρει την λύση και αν δεν την βρει εκεί, θα την βρει αρχές Οκτώβρη, όπως έγινε πέρυσι με τον Ναν. Αλλωστε είναι ταμπουρωμένος στη φροντ-λάιν. Ο Λεσόρ είναι ένας παίκτης, που και πάλι θα παίζει 30 και πάνω λεπτά. Από πίσω είναι ο Μπαλτσερόφσκι και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, οπότε για ξεκίνημα χρονιάς βγαίνει η δουλειά.

Όπως είπαμε, όμως, ο Παναθηναϊκός θα κάνει μεταγραφή πάνω από όλα για να είναι ακόμη πιο δυνατός από πέρυσι και βέβαια να ευχαριστήσει τον κόσμο του, που ανυπομονεί. Οι «πράσινοι» θα παίζουν του χρόνου σε παλάτι αφού έτσι θα είναι το νέο ΟΑΚΑ, και αισιοδοξούν ότι το αγωνιστικό αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο με την σεζόν, που μας πέρασε.