Λορέντζο Μπράουν: Συνέντευξη στην ισπανική AS έδωσε ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος μίλησε τόσο για την προσπάθεια της Εθνικής Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και όσο για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τους Πράσινους, αποθεώνοντας μάλιστα και τον Εργκίν Αταμάν, λέγοντας ότι πρόκειται για τον κορυφαίο τεχνικό στην Ευρώπη.

«Σίγουρα θα μου άρεσε να παίξω στην Ισπανία. Νομίζω πως αυτός ήταν ο στόχος μέχρι τώρα, να παίξω σε μια ισπανική ομάδα. Έγιναν όμως έτσι τα πράγματα και κατέληξα στον Παναθηναϊκό. Με έναν από τους καλύτερους προπονητές στη Euroleague. Ίσως τον καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής. Μπορώ να βελτιωθώ και να γίνω ακόμα καλύτερος σε ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού μου. Πιστεύω ότι ο Αταμάν μπορεί να με βοηθήσει και να με κάνει καλύτερο.

Κάθε φορά που ρωτάω τον Χουάντσο για τον Παναθηναϊκό, πάντα χαμογελάει και μου λέει ότι θα τα πάω καλά εκεί. Και πιστεύει ότι θα είμαστε μια καλή ομάδα. Με ξέρει καλά σαν παίκτη και σαν άνθρωπο. Μου άρεσε που, γνωρίζοντας τον χαρακτήρα μου, μου είπε ότι θα είμαι μια χαρά εκεί», είπε ο Λορέντζο Μπράουν.