Έχει κλείσει το ρόστερ του Ολυμπιακού μετά την έλευση του Σάσα Βεζένκοφ ή υπάρχει η περίπτωση μέχρι να αρχίσει η σεζόν (ή και λίγο μετά!) να υπάρξει κάποια αλλαγή; Γιατί σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα δεν αποκλείεται να προχωρήσει αλλαγή του Σακίλ ΜακΚίσικ, που τον ήθελαν η Μακάμπι και η Μονακό το προηγούμενο διάστημα.

Ο Αμερικανός άσος είναι αρκετά χρόνια στο Λιμάνι, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά το γεγονός ότι είναι 34 ετών είναι κάτι που κάνει τον Μπαρτζώκα να βλέπει με άλλο μάτι την περίπτωσή του.

Όχι ότι τον πήραν τα χρόνια κ.λπ. ή όποτε του ζήτησε να παίξει δεν ήταν καλός. Αλλά όπως και να το κάνουμε σε μια σεζόν με δεκάδες παιχνίδια, η λύση κάποιους νεότερου δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο.

 Μάλιστα από το ρεπορτάζ μαθαίνουμε ο Ολυμπιακός είχε σταμπάρει κάποιες περιπτώσεις από το ΝΒΑ - Αν και για την ώρα έχει κολλήσει το θέμα της αποχώρησης του ΜακΚίσκ.

Αλλά ο Μπαρτζώκας έχει έτοιμη λίστα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Τόσο για μεγάλα πορτοφόλια, που θέλουν 2+ εκατ. ευρώ για να υπογράψουν αν το αποφασίσουν να έρθουν στην Ευρωλίγκα, όσο και περιπτώσεις πιο οικονομικές! 

Γιατί αν θέλει Αμερικανό γκαρντ με μικρό κασέ, υπάρχουν και οι Σκάιλαρ Μέις (φώτο), Λέστερ Κινιόνες, Λίντι Γουότερς και Τρεντ Φόρεστ, που φαίνεται ότι έχουν τεθεί υπόψη του Μπαρτζώκα. Όπως και ο Τζέικομπ Γκίλιαρντ (-φέτος, στο ΝΒΑ, έπαιρνε μόλις 700.000 δολάρια!) μπορεί να έρθει με μικρό κασέ και, αν εγκλιματιστεί καλά και άμεσα, μπορεί να κάνει step up σε σχέση με τον ΜακΚίσκ...