Ολος ο κόσμος συζητάει το πολύ μεγάλο παιχνίδι που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Παρίσι ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Σερβία. Η τελευταία έκανε τρομερή παιχνιδάρα, αλλά οι Αμερικάνοι ήταν εκείνοι, που είπαν την τελευταία λέξη. Πήραν το παιχνίδι κόντρα στους Σέρβους με 95-91 με πολύ κόσμο, πάντως, να φωνάζει για την διαιτησία.

Η Σερβία με αυτό το παιχνίδι, που έκανε, κέρδισε ακόμη περισσότερους φιλάθλους γιατί έπαιξε μπάσκετ από άλλον πλανήτη. Εκείνος, όμως, που έκλεψε πιο πολύ την παράσταση ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Το ξέρουν όλοι ότι είναι μεγάλος παίκτης αλλά από το βράδυ της Πέμπτης ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση όλων με την εμφανισάρα που έκανε.

Στην Ελλάδα οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν εκείνοι, που εκδηλώθηκαν περισσότερο καθώς εδώ και πολλά χρόνια επιθυμία τους είναι ο Σέρβος γκαρντ να πάει στην ομάδα τους: «Γιαννακόπουλο φέρε τον Μπογκντάνοβιτς» έγραφαν και ξαναέγραφαν οι φίλοι του επτάστερου στο διαδίκτυο, εκφράζοντας την ακόμη μεγαλύτερη πλέον αγάπη τους για τον γκαρντ των Ατλάντα Χοκς.

Κάτι τέτοιο, όμως, είναι απίθανο να γίνει. Τουλάχιστον άμεσα καθώς ο Μπογκντάνοβιτς έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, αν και υπάρχει πιθανότητα να φύγει και το καλοκαίρι του 2026. Τότε, που θα είναι 34 ετών. Και τότε να τον πάρει, βέβαια, ο Παναθηναϊκός θα είναι τεράστια υπόθεση αφού 34 είναι ο Σλούκας, 34 είναι ο Παπανικολάου, 34 ετών είναι πολλοί παίκτες, που κάνουν μαγικά πράγματα είτε στην Ευρώπη είτε στην Αμερική.

Ο Γιαννακόπουλος έχει στο μυαλό του να φέρει έναν ακόμη σούπερ σταρ στην ομάδα του αλλά αυτό δεν θα γίνει το τρέχον καλοκαίρι. Ισως γίνει του χρόνου όταν ο Βασίλιε Μίσιτς πιθανότατα θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ισως το κάνει με κάποιον άλλον παίκτη, επισημαίνοντας σας ότι το καλοκαίρι του 2025 θα είναι ελεύθερος τόσο ο Γερμανός σούπερ σταρ Ντένις Σρέντερ, όσο και ο έτερος Μπογκντάνοβιτς, ο Κροάτης, που τώρα είναι μαζί με τον Σρέντερ στους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Γιαννακόπουλος είναι ασταμάτητος, θέλει να δει την ομάδα του όσο πιο πετυχημένη γίνεται και κάνει και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τα καταφέρει.