Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν σχετικά με την ανανέωση του Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Λεσόρ άναψε… φωτιές στο «Χ» προ ολίγων ημερών σε συζήτηση με τον Γιαμπουσέλε, τονίζοντας πως το επόμενο καλοκαίρι θα είναι free agent.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ανησύχησαν με τη συγκεκριμένη ατάκα του Γάλλου σέντερ και ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ δέχτηκε ερωτήσεις σε live στο Instagram σχετικά με το τι συμβαίνει με την περίπτωση αυτή.

Ο «DPG» απάντησε με ειλικρίνεια: «Προφανώς και θέλουμε να ανανεώσουμε τον Λεσόρ, τον ζητάει όμως και όλο το NBA. Για αυτό κάτσε να δούμε πρώτα…».

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός δεν κινδυνεύει να χάσει τον Λεσόρ την περίοδο 2024-2025, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ευρώπης δίχως NBA out, όπως έξυπνα φρόντισαν να πράξουν οι «πράσινοι».

Γιαννακόπουλος: «Τότε μπορούμε να παίξουμε με τους Μπόστον Σέλτικς»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε σχετικά με τη διεξαγωγή ενός αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τους Μπόστον Σέλτικς.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως η πράσινη πλευρά ήρθαν σε επικοινωνία με τους Πρωταθλητές του NBA για να συμβεί ο αγώνας που πολλοί ζήτησαν. Ωστόσο, επεσήμανε πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί μια απλή διαδικασία, διότι θα χρειαστούν οι απαραίτητες εγκρίσεις τόσο από την Ευρωλίγκα, όσο και από το NBA. Αναλυτικά όσα είπε σε Instagram Live: «Με Σέλτικς μιλήσαμε για αγώνα. Θέλει τρία χρόνια για να συμβεί αυτό. Θέλει έγκριση από την Ευρωλίγκα, από το NBA…»

Γιαννακόπουλος σε οπαδό του Ολυμπιακού: «Από το 2012 μόνο πονάς!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε για τους Αγγελόπουλους και απάντησε σε προκλητικό μήνυμα ενός οπαδού του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε σε Instagram Live: «Δεν λέω τίποτα για τους Αγγελόπουλους. Έχω 504 δικαστήρια από τους τελικούς. Ο κόσμος κρίνει ποια είναι τα καλά παιδιά. Ποιος είναι ο πόνος; Από το 2012 που είμαι, μόνο πονάς. Ποιο 12; Από το 1987 είμαι.»