Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει το ρόστερ του σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί κατά την επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει την επιστροφή του Φίλιπ Πετρούσεφ, αλλά οι Πειραιώτες είναι κάθετοι: δεν τον παραχωρούν, όπως και δεν παραχωρούν κανέναν παίκτη τους. Η σεζόν είναι πολύ απαιτητική, ο στόχος είναι όλοι οι τίτλοι και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Εχουν γίνει μεγάλες μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, οι Αγγελόπουλοι έδωσαν πολύ χρήμα και περιμένουν τις ανάλογες επιτυχίες.

Η επιστροφή του Βεζένκοφ ήταν δίχως άλλο το γεγονός της σεζόν, αλλά στον Ολυμπιακό περιμένουν πολλά πράγματα και από έναν ακόμη παίκτη. Αυτός είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Στα 28 του χρόνια ο ομογενής γκαρντ είναι πολύ πιο ώριμος και έτοιμος να κάνει την διαφορά.

Όταν έπαιξε την προηγούμενη φορά στον Ολυμπιακό προσέφερε αλλά το μυαλό του ήταν αλλού. Και πιο συγκεκριμένα στην επιστροφή του στο ΝΒΑ. Τα κατάφερε τελικά να πάει στο Ντάλας αλλά η κατάσταση στους Μάβερικς δεν έφερε αποτέλεσμα. Με αποτέλεσμα ο Ντόρσεϊ να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πήγε στην Φενέρ, αλλά με τους Τούρκους δεν ταίριαξαν τα χνώτα τους ποτέ. Είχε κάποια πολύ καλά παιχνίδια εκεί, αλλά φαινόταν ότι δεν του ταίριαζε το περιβάλλον. ‘Η εν πάσει περιπτώσει δεν κόλλαγαν με τίποτα οι δύο πλευρές, μάλιστα και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους υπήρξε το ενδεχόμενο διαζυγίου.

Αυτό ήρθε τελικά το τρέχον καλοκαίρι παρότι το συμβόλαιο του Ντόρσεϊ με την Φενέρ έληγε το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και έφερε τον ομογενή γκαρντ στον Πειραιά. Τι περιμένει από αυτόν; Να κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στα 28 του χρόνια. Τα προσόντα τα έχει, πληρώθηκε πάρα πολύ καλά για να μετακομίσει στον Πειραιά, οι παίκτες, που τον πλαισιώνουν, είναι εξαιρετικοί.

Ο Ντόρσεϊ δουλεύει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση και ετοιμάζεται να εκπλήξει τον κόσμο. Και αν ο Ολυμπιακός περιμένει τα περισσότερα από τον Βεζένκοφ, ο 28χρονος γκαρντ έρχεται με φόρα να κάνει αυτά, που δεν έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια.