Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκαν και για το ΣΕΦ και την οριστική του παραχώρηση στον Ολυμπιακό και έφεραν σαν παράδειγμα τον Παναθηναϊκό.

Γ. Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για το θέμα του γηπέδου. Είναι τελείως εκτός λογικής, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις. Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. 3,5 χρόνια είναι οι συζητήσεις, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το γήπεδο, έχει τρομερό προβάδισμα δεκάδων εκατομμυρίων. Θα δείτε κάποιες αλλαγές που γίνονται στο γήπεδο. Νομίζω η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει σε αυτό το θέμα. Δεν έχουμε άλλον τρόπο, δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε. Περιμένουμε να γίνει το δίκαιο, το σωστό έστω και με τρομακτική καθυστέρηση»

Π. Αγγελόπουλος: «Εμείς από όταν πήγαμε στον Ολυμπιακό χάνουμε χρήματα. Η σκέψη μας είναι να δυναμώνει η ομάδα. Όταν το επιτρέπουν οι συγκυρίες, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Προφανώς αν είχαμε γήπεδο θα ήταν πιο απλά τα πράγματα. Είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε σε περιβάλλον με αθέμητο ανταγωνισμό. Όταν ο αντίπαλος έχει 20 εκατομμύρια από το γήπεδο είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Αλλά θα παλέψουμε, για αυτό ήρθε και αυτός ο παικταράς»