Μάριο Χεζόνια: Ο Κροάτης φόργουορντ βρέθηκε στο φιλικό παιχνίδι προς τιμήν του Ντράζεν Πέτροβιτς και μιλώντας στο σερβικό Telegraf αναφέρθηκε στο... πρεσάρισμα που δέχθηκε το καλοκαίρι από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν, κάτι που τελικά δεν έγινε μιας και ανανέωσε με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τον Ντράζεν Πέτροβιτς: "Δεν έχω λόγια για να περιγράψω πόσο σπουδαίος ήταν ο Ντράζεν Πέτροβιτς, όπου και αν πήγε άφησε το αποτύπωμά του. Άφησε το μεγαλύτερο αποτύπωμα στην ιστορία μας".

Για τους θρύλους της EuroLeague: "Ξέρω κάποιους από τη EuroLeague, παλεύω μαζί τους συνεχώς, αλλά όταν είσαι νεότερος με αυτή τη βαλκανική νοοτροπία, ' είσαι ο καλύτερος, θέλεις να κατακτήσεις τα πάντα'. Αλλά όταν στέκεσαι και βλέπεις τον Κούκοτς, τον Ράτζα, τον Γκάλη... Πέφτεις πίσω στο παρελθόν και νιώθεις σαν ένας κόκος μέσα σε έναν τεράστιο κύκλο".

Για το αν βλέπει τον εαυτό του στην Παρτίζαν στο μέλλον: "Βλέπω τον εαυτό μου και δεν βλέπω τον εαυτό μου εκεί. Αυτές είναι δύσκολες ερωτήσεις και έτσι γίνονται δύσκολες και οι απαντήσεις, αλλά τους ευχαριστώ πολύ. Είμαι λίγο αντικοινωνικός, αλλά δεν ποτέ δεν είχα απολαύσει να μιλάω στο τηλέφωνο με κάποιον όσο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Είναι κάτι απίστευτο, αυτό ο άνθρωπος είναι τόσο χαλαρός, σαν να είναι φτιαγμένος από χρυσό. Πόσα έχει κερδίσει και πόσα έχει καταφέρει για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Τον ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι, αλλά για όλα. Πάντα ήταν προσιτός σε εμένα, ήξερε πώς να με αγκαλιάσει και να μου πει αυτά που ο παίκτης χρειάζεται να ακούσει από έναν μεγάλο προπονητή. Ευχαριστώ και εκείνον και τον κ. Σάβιτς", είπε ο Μάριο Χεζόνια.