Γιώργος Αγγελόπουλος: Το παρών στην εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη δίνουν και οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που μιλώντας για τον εμβληματικό αρχηγό της ομάδας αναφέρθηκαν στα όσα έδωσε όταν αγωνιζόταν, τονίζοντας μάλιστα ότι το καλάθι του το 2012 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και η κατάκτηση της Euroleague άλλαξε την ιστορία της ομάδας.

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε την προσφορά του και τιμάμε και τη δική μας ιστορία, την ιστορία του Ολυμπιακού τα τελευταία 15 χρόνια. Για μένα ο Πρίντεζης σημαίνει ψυχή, αφοσίωση, σκληρή δουλειά και διάρκεια στον χρόνο. Έκανε μία μεγάλη καριέρα, ζήσαμε τρομερές στιγμές, Ευρωλίγκες, Πρωταθλήματα, Κύπελλα, δυσκολίες, περάσαμε πολλά μαζί. Πάντα υπάρχει τέλος σε όλου τους αθλητές, του εύχομαι τα καλύτερα και να μείνει για πάντα στον Ολυμπιακό», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του Ολυμπιακού. Το καλάθι στην Κωνσταντινούπολη το 2012 άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού. Ήταν ό,τι καλύτερο για όλους μας. Έκανα την κούρσα, νόμιζα είχε τελείωσε το παιχνίδι. Από τότε αλλάξαν όλα, άλλαξε η ιστορία του Ολυμπιακου και οι ζωές όλων μας. Δεν είναι η μόνη στιγμή που ζήσαμε. Δε θα ξεχάσω το τρίποντο με την Μπαρτσελόνα το 2015 και αυτό δείχνει ότι ο αθλητισμός δεν είναι τίτλοι, είναι οι στιγμές, η προσπάθεια. Τέλος, μία μεγάλη στιγμή είναι το τρίποντο του Βασίλη μέσα στο ΟΑΚΑ το 2016. Τη στιγμή που πήρε την μπάλα ο Βασίλης, ήμασταν στον πάγκο με τον Γιώργο, περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει. Πριν λίγες μέρες είχε χάσει τον πατέρα του και έγινε αυτό που περιμέναμε», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.