O Τσεντί Οσμάν ολοκλήρωσε το ρόστερ του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει την απόκτηση - «βόμβα» μέσω Instagram και η ισπανική εφημερίδα «AS» αναφέρθηκε στην τεράστια μεταγραφή γράφοντας πως πρόκειται για «Dream Team».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Τεράστια ανατροπή στη σκηνή στο ευρωπαϊκού μπάσκετ με το φετινό καλοκαίρι να έχει ως επίκεντρο την Αθήνα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ανακοίνωσε μέσω του Instagram (όπως είχε κάνει και με τον Λορένζο Μπράουν), ότι η ομάδα του, η νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης (κερδίζοντας στον τελικό τη Ρεάλ Μαδρίτης) έχει κλείσει τον Τσεντί Οσμάν.

Ο Τούρκος φόργουορντ είχε βρεθεί στο επίκεντρο και είχε συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με ομάδες όπως η Εφές και η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Οσμάν, ο οποίος θα αποχωρήσει από το NBA, θα ολοκληρώσει μία dream team για τον Παναθηναϊκό που θα προσπαθήσει να κατακτήσει ξανά τον τίτλο της Ευρωλίγκας. Αποτελεί, μάλιστα, μίας πρώτης τάξεως απάντηση στην τελευταία μεγάλη κίνηση του Ολυμπιακού, που έφερε τον Γάλλο γκαρντ Φουρνιέ, επίσης που έπαιζε στο NBA».