Οι ομάδες ως γνωστόν ξεκινούν από τον προπονητή και σε αυτόν χρεώνεται είτε η καλή, είτε η κακή πορεία της ομάδας τους.

Η Euroleague μετράει αντίστροφα για την επιστροφή της και έγιναν μόλις τέσσερις αλλαγές προπονητών και σε μια ομάδα εξ αυτών που πέρσι δεν βρισκόταν στη διοργάνωση.

Η Παρί είναι η μοναδική νέα είσοδος και για πρώτη φορά, η Ευρωλίγκα θα έχει τρεις ομάδες που θα αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2024-25. Ο σύλλογος της πρωτεύουσας της Γαλλίας, άλλαξε τον προπονητή που κατέκτησε το Eurocup, τον Τουόμας Ίσαλο και στην άκρη του πάγκου της έχει, πλέον, τον Τιάγκο Σπλίτερ.

Τα φώτα στην Ισπανία

Η Μπαρτσελόνα φαινόταν από νωρίς πως δεν εμπιστεύεται τον Ρότζερ Γκριμάου και έκανε τη μίνι έκπληξη με την πρόσληψη του Ζοάν Πεναρόγια, ενώ ακόμα μια ισπανική ομάδα άλλαξε προπονητή και πρόκειται για την Μπασκόνια.

Ο Πάμπλο Λάσο άφησε την Μπάγερν Μονάχου για τους συμπατριώτες του που έδιωξαν τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενώ οι Γερμανοί συμφώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκόρντον Χέρμπερτ.

Οι αλλαγές προπονητών στην Euroleague

Μπάγερν Μονάχου:  Γκόρντον Χέρμπερτ (Πάμπλο Λάσο)
Παρί:  Τιάγκο Σπλίτερ (Τουόμας Ίσαλο)
Μπαρτσελόνα: Ζοάν Πενιαρόγια (Ρότζερ Γκριμάου)
Μπασκόνια: Πάμπλο Λάσο (Ντούσκο Ιβάνοβιτς)

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge. Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR και να κοντραριστείς με χιλιάδες άτομα.

Μπες στην λίγκα «Greek Fantasy Challenge»

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Από σήμερα κιόλας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ και να μπείτε στην λίγκα «Greek Fantasy Challenge», ώστε να σχεδιάσετε την δική σας ομάδα και να κερδίσετε πλούσια δώρα για τα οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς!

Η Greek Fantasy Challenge League είναι από τις πιο ανταγωνιστικές και αφού δημιουργήσετε την ομάδα σας, πατήστε τον κωδικό της λίγκας για άμεση αναζήτηση που είναι 34535-FANGR