Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο κίνδυνος για την Ρεάλ έρχεται από την Αθήνα» αναφέρει ο τίτλος του θέματος που δημοσίευσε η AS στο οποίο παρουσιάζει τις μεγάλες κινήσεις τις οποίες έκαναν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, τονίζοντας μάλιστα πως οι δύο ομάδες της χώρας μας είναι τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

«Μια τεράστια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος θέλει περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ο εκκεντρικός πρόεδρος των πράσινων έδωσε και νέες πινελιές σε ένα ήδη θαυμάσιο ρόστερ της ομάδας του με την προσθήκη του Λορέντσο Μπράουν, του Γιουρτσεβέν και του Τσεντί Οσμάν», αναφέρει και προσθέτει για τους τρεις περιφερειακούς του τριφυλλιού, τους Ναν, Σλούκα και Μπράουν ότι «είναι ικανοί να εξουσιάσουν την Ευρωλίγκα, εκτός κι αν ο γείτονάς του δεν το αποτρέψει».

Για τον Ολυμπιακό: «Αυτή (εννοεί τον Βεζένκοφ) δεν ήταν η μόνη βόμβα από του Ελληνες, που απέκτησαν έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ως ελεύθεροι από το ΝΒΑ», ενώ στη συνέχεια αναφέρεται στην... κλοπή του Βιλντόζα, την επιστροφή του Ντόρσεϊ, ενώ πλέκει το εγκώμιο για τον Κίναν Έβανς παρά τον τραυματισμό του.

«Μία δύναμη πυρός που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα ακόμη και σε έναν Παναθηναϊκό σε μια μάχη για την κυριαρχία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στον ουρανό», καταλήγει το δημοσίευμα το οποίο χτυπάει το... καμπανάκι στη Ρεάλ Μαδρίτης.