Ο δυναμικός πλέι μέικερ από το Νότιο Σουδάν είχε μια εξαιρετική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά εκεί ήταν ο μοναδικός ποιοτικός παίκτης του ρόστερ. Ο 26χρονος Κάρλικ Τζόουνς φοράει πλέον τη φανέλα της Παρτιζάν έχοντας εκρηκτικά νούμερα σχεδόν σε κάθε στάση της επαγγελματικής του καριέρας.

One man show

Στο Παρίσι είχε μέσο όρο 18,0 πόντους, 5,0 ριμπάουντ και 7,7 ασίστ, ενώ την περασμένη σεζόν, έπαιξε στην Κίνα και τους Zhejiang Golden Bulls, όπου είχε μέσο όρο 16,5 πόντους σε 40,2% σουτ τριών πόντων, 4,1 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 38 αγώνες.

Ο Τζόουνς ήταν ο MVP της G League τη σεζόν 2022-23 αφού ηγήθηκε του πρωταθλήματος με 26,1 πόντους εκτός από 4,4 ριμπάουντ, 7,0 ασίστ και 1,7 κλεψίματα για τους Windy City Bulls.

Όμως, η Euroleague είναι άλλο επίπεδο και δεν θα έχει μια μπάλα μόνος του. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής και δεν θέλει οι παίκτες του να κάνουν ακραία πράγματα. Στο Euroleague Fantasy Challenge ο Κάρλικ Τζόουνς κοστίζει 13,4 credits και είναι στο χέρι σας, αν το διαλέξετε για την ομάδα σας.

Μπες στο Greek Fantasy Challenge

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge. Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR και να κοντραριστείς με χιλιάδες άτομα.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.