Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έφτασε τη τουρκική ομάδα μέχρι το Final Four του Βερολίνου, όπου έχασε στον ημιτελικό από τον Παναθηναϊκό και στον μικρό τελικό από τον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσέ έχει βάλει τον πήχυ παραπάνω για τη νέα σεζόν, κάνοντας σοβαρές και σημαντικές μεταγραφές σε όλες τις θέσεις.

Το τελευταίο απόκτημα του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης είναι ο Κεμ Μπιρτς με τον Καναδό σέντερ να επιστρέφει στην Euroleague ύστερα από 7 χρόνια και τον Ολυμπιακό. Ο 31χρονος άσος έχει πλούσιο βιογραφικό από το NBA, έχοντας αγωνιστεί για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ, Τορόντο Ράπτορς και Σαν Αντόνιο Σπερς.

Δίδυμα από Μακάμπι και Μιλάνο

Η Φενέρ είχε πάρει το τρομερό δίδυμο από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τον Γουέιντ Μπόλντγουιν στα γκαρντ και τον Μπόνζι Κόλσον στη θέση του φόργουορντ ταράζοντας τα νερά, ενώ ακολούθησε ένα άλλο αντίστοιχο δίδυμο από την Αρμάνι Μιλάνο με τους Ντέβον Χολ και Νίκολο Μέλι.

Για τον πάγκο πήρε τον Ερτέν Γκάζι από την Εφές, ενώ σημαντικό είναι πως κράτησε τον βασικό κορμό με τους Νάιτζελ Χάγιες - Ντέιβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Σκότι Γουίλμπεκιν, Ντεσόν Πιερ και Τάρικ Μπιμπέροβιτς, ενώ έφυγαν οι Νικ Καλάθης, Γιώργος Παπαγιάννης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τζόναθαν Μότλι και άλλοι παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής (Μάνταρ, Σέστινα, Χάζερ).

Μπες στο Greek Fantasy Challenge

Tο EuroLeague Greek Fantasy Challenge επέστρεψε στο sportdog.gr ((βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα) και μπορείτε να μπείτε και εσείς στο δικό μας πρωτάθλημα για να ανταγωνιστείτε με άλλους αναγνώστες, αλλά και με τους δημοσιογράφους του σάιτ.

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge. Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR και να κοντραριστείς με χιλιάδες άτομα.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.