O Eβάν Φουρνιέ έχει ξεκινήσει με… χαμηλές πτήσεις την παρουσία του στα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού, αλλά ο Ντονάτας Ουρμπόνας είναι σίγουρος ότι σύντομα ο Γάλλος άσος θα κάνει τη διαφορά.

Ο γνωστός Λιθουανός δημοσιογράφος, αναφερόμενος στον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ στο «Urbonus» podcast, είπε ότι και ο Κέντρικ Ναν είχε ορισμένες δυσκολίες στα πρώτα του παιχνίδια στον Παναθηναϊκό, αλλά όλοι είδαν τι έκανε στη συνέχεια.

«Είμαι εξαιρετικά υπομονετικός με αυτά τα παιδιά. Και το καλύτερο παράδειγμα που έχω, είναι στα βόρεια της Αθήνας, ο Κέντρικ Ναν. Όλοι θυμόμαστε το ξεκίνημά του στη Euroleague. Προφανώς ήταν ένα διαφορετικό περιβάλλον, ήταν επίσημα παιχνίδια.

Ο Κέντρικ Ναν
InTime

Αλλά στο πρώτο ματς εναντίον της Άλμπα πέτυχε 6 πόντους με 0/5 τρίποντα. Με τη Ζαλγκίρις είχε χρόνο συμμετοχής 6 λεπτά και έμεινε άποντος. Ήταν επίσης ένα δύσκολο ξεκίνημα. Όλοι ξέρουμε πώς τελείωσε.

Δεν λέω ότι ο Φουρνιέ θα έχει σίγουρα το ίδιο επίπεδο επιτυχίας με τον Ναν, αλλά είναι ένα παράδειγμα πως όλοι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί και να μην επικεντρώνονται στα φιλικά προετοιμασίας», ανέφερε ο Ουρμπόνας.