Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι στην αγορά για ενίσχυση, αν και ο σύλλογος είναι οικονομικά επιφυλακτικός. Η Βασίλισσα έχασε το Σούπερ Καπ Ισπανίας από την Ουνικάχα Μάλαγα και θα κινηθεί για μεταγραφή.

Σίγουρα, από το ματς έλειπε ο Μάριο Χεζόνια και φάνηκε η... τρύπα στους πάουερ φόργουορντ. Ο Τσους Ματέο έβαλε εκεί τον Γκαρούμπα στην αρχή και σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά επέστρεψε στον πάγκο. Ο Ντεκ βοήθησε σε αυτή τη θέση, παλεύοντας με τα πάντα.

Ο Τσους Ματέο ξεκαθάρισε την άποψή του πριν το Σούπερ Καπ: « Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια . Ξέρουμε ότι 90 παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις με 13 παίκτες. Δεν θα αφήσουμε το νερό να φτάσει στο λαιμό μας, θα είμαστε προσεκτικοί με αρκετή υπομονή για να διαλέξουμε τι πρέπει να διαλέξουμε. Ο σύλλογος ξέρω ότι δουλεύει πάνω σε αυτό». Και τόνισε αυτή τη γραμμή μετά την ήττα : «Χρειάζομαι περισσότερους παίκτες για μια σεζόν 90 αγώνων. Το ξέρω και το ξέρουμε όλοι. Το μέλημά μας είναι να γνωρίζουμε πού πρέπει να βελτιωθούμε και πού πρέπει να ενσωματώσουμε κάποιον. Μάλλον έτσι θα είναι μέσα στη χρονιά, δεν υπάρχει βιασύνη».

Η Ρεάλ Μαδρίτη θέλει έναν παίκτη σαν τον Ντίλαν Οσετκφόσκι της Ουνικάχα.