Εργκίν Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα και κέρδισε πολύ εύκολα τη Γαλατασαράι σε φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη και ο Τούρκος τεχνικός μιλώντας στον Τύπο, αναφέρθηκε στην κατάσταση των Γιουρτσεβέν και Οσμάν τονίζοντας ότι χρειάζονται χρόνο για να είναι έτοιμοι, ενώ για το Τριφύλλι τόνισε πως θα υπάρχει βελτίωση στο άμεσο μέλλον.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν
Intime

«Είμαστε ακόμα στην αρχή. Έχουμε τραυματισμούς σε βασικούς. Κάναμε καλό ματς. Η Γαλατά αντιστάθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Ούτε την περασμένη σεζόν ξεκινήσαμε με υπεροχή. Θα βελτιωθούμε μετά την έναρξη των επίσημων ματς» είπε αρχικά.

Για Οσμάν και Γιουρτσεβέν: «Ο Οσμάν και ο Γιούρτσεβεν δεν είναι ακόμα έτοιμοι, γιατί δεν έχουν παίξει εδώ και πολύ καιρό. Ολοκλήρωσαν τη σεζόν του NBA τον Απρίλιο. Από τότε δεν έπαιξαν. Δεν έχουν μπει ακόμα σε ρυθμούς παιχνιδιού.

Έχουν πολλές δυνατότητες και προσπαθούμε να τους εντάξουμε στην ομάδα. Προσαρμόστηκαν στο 30-40% τώρα αλλά θέλουν χρόνο . Δεν είναι εύκολη η Euroleague. Δεν παίζει εύκολα όταν προέρχεσαι από το ΝΒΑ. Θα βοηθήσουν πολύ σύντομα», είπε ο Εργκίν Αταμάν.

Ο Τσεντί Οσμάν
Intime