Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε πως αξίζει 13 credits και τόνισε πως είναι τρελό. Εσύ θα τον πάρεις στην ομάδα σου;

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge.

Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Ξεκινήστε το ζέσταμα

Ήρθε η ώρα, δεν υπάρχει άλλη αντίστροφη μέτρηση, μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι μπασκετμπολίστες θα βρίσκονται στο γήπεδο από τις 3 Οκτωβρίου και οι παίκτες του Fantasy μπορούν ήδη να «ξεμείνουν» και να ξεκινήσουν το ζέσταμα!

Στη σελίδα Greek Fantasy League του Sportdog, μπορείτε να εγγραφείτε και να μπείτε στην εικονική σας ομάδα για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στην Ευρωλίγκα, να ανταγωνιστείτε με χιλιάδες άλλους παίκτες και να κερδίσετε ελκυστικά έπαθλα.

Όσον αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού, όλα είναι ίδια με την περσινή σεζόν. Όλοι όσοι είχαν ομάδα την περασμένη σεζόν μπορούν να συνδεθούν στο Fantasy με τον ίδιο λογαριασμό.

Μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν της Euroleague, μπορείτε σίγουρα να μελετήσετε, να αλλάξετε παίκτες μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

Το μπάτζετ και οι μεταγραφές

Για όσους γνωρίζουν το EuroLeague Fantasy Challenge (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα), το βασικό πλάνο θα παραμείνει το ίδιο. Οι fantasy μάνατζερ λαμβάνουν 100 μονάδες για να φτιάξουν μια ομάδα τεσσάρων γκαρντ, τεσσάρων φόργουορντ, δύο σέντερ και ενός προπονητή.

Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στους πραγματικούς αγώνες της EuroLeague. Οι μάνατζερ μπορούν να κάνουν έναν περιορισμένο αριθμό ανταλλαγών παικτών μετά από κάθε γύρο.

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Εργκίν Αταμάν συμπλήρωσαν τα ρόστερ τους και τώρα ήρθε και η σειρά σου να φτιάξει τη fantasy ομάδα σου και να διεκδικήσεις την κορυφή.