Το Σούπερ Καπ της Ρόδου πλησιάζει και παράλληλα μεγαλώνει η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για το ποιος ξένος θα κοπεί και βέβαια για το αποτέλεσμα. Οι «πράσινοι» έχουν οκτώ ξένους και ο Εργκίν Αταμάν δεν θα αργήσει να αποφασίσει για το αγωνιστικό σχήμα, που θα εμφανιστεί στο κλειστό της Καλλιθέας. Θα βγάλει εκτός τον Γκριγκόνις, που είναι εγγύηση και παλιός στην ομάδα; ‘Η τον συμπατριώτη του Τσεντί Οσμάν, που είναι μεγαλύτερης ποιότητας από τον Γκριγκόνις, αλλά είναι καινούριος στο ΟΑΚΑ και συν τοις άλλοις θέλει και λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο σωματικής κατάστασης; Ή κάποιον άλλον; 

Ο Τσεντί Οσμάν
InTime

Ο Ολυμπιακός, τώρα τουλάχιστον, δεν έχει τέτοια προβλήματα καθώς Φαλ, Μιλουτίνοφ και Εβανς είναι εκτός λόγω τραυματισμών. Πάντως, ο Φαλ έχει αρχίσει να τρέχει, έχει αρχίσει να κάνει κάποια πράγματα και μένει η επίσημη ενημέρωση από τους Πειραιώτες για το πότε θα είναι σε θέση να ξαναπατήσει παρκέ.

Ισως το πρωί της Παρασκευής που οι ομάδες θα αναχωρήσουν για την Ρόδο να ξεκαθαρίσουν τα πάντα καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Εργκίν Αταμάν θα μιλήσουν για τα παιχνίδια, που έρχονται. Και πιθανότατα θα ξεκαθαρίσουν τα πλάνα τους για τους δύο αγώνες του Σούπερ Καπ.

Ο Μουσταφά Φαλ
InTime

Η διοργάνωση αυτή δεν έχει καν την αξία του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά όταν παίζουν ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό ακόμη και στο…τάβλι η νίκη είναι μονόδρομος. Οι «ερυθρόλευκοι» την χρειάζονται περισσότερο μετά το περυσινό τους κακό τελείωμα στη σεζόν, εκεί, όπου έχασαν και Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός αν το πάρει το Σούπερ Καπ θα στείλει το μήνυμα ότι «εμείς είμαστε και πάλι τα αφεντικά». Αν το χάσει, δεν θα έχει παρά να πει ότι «το περυσινό πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα είναι δικά μας. Πάμε λοιπόν για το ριπίτ».

Το κλειστό της Καλλιθέας θα είναι κατάμεστο, ο κόσμος θα πάρει μία πρώτη γεύση από τα δύο μεγαθήρια και ο νικητής θα το χαρεί έστω και λίγο, μερικές μέρες πριν ξεκινήσει η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα.