Ο Κώστας Σλούκας παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου παίκτης της περασμένης αγωνιστικής περιόδου στη Stoiximan GBL, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Stoiximan Super Cup στη Ρόδο και σχολίασε:

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Είναι πολύ τιμητικό για έναν αθλητή αυτό το βραβείο. Αλλά οφείλω να πω πως αν δεν υπήρχε η ομαδική δουλειά και επιτυχία δεν θα ήμουν. Ευχαριστώ όλους όσοι εργάζονται στην ομάδα. Η περυσινή χρονιά ήταν εκπληκτική, εύχομαι να κάνουμε το ίδιο και του χρόνου».

Στην κορυφαία πεντάδα μαζί του, συμπεριλήφθηκαν και οι Ναν, Παπανικολάου, Πίτερς και Λεσόρ.



Ο Κώστας Παπανικολάου ανέφερε: «Η ψήφος όλων ήταν πολύ τιμητική. Είναι ένα ομαδικό βραβείο. Να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ο Άλεκ Πίτερς, από την πλευρά του, είπε: «Είναι τιμή μου να είμαι στην καλύτερη πεντάδα. Δεν πετύχαμε τον στόχο μας ομαδικά, αλλά το εκτιμώ. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να βγάλω τον καλό μου εαυτό».

Ο Ματίας Λεσόρ, που αναδείχθηκε και πιο θεαματικός παίκτης, είπε: «Ευχαριστώ για αυτά τα δυο βραβεία. Εύχομαι να επαναλάβουμε την περυσινή εξαιρετική σεζόν», ενώ και ο Κέντρικ Ναν που βραβεύθηκε και ως ο πιο δημοφιλής παίκτης, ευχήθηκε την… επανάληψη της κατάκτησης των τίτλων με τον Παναθηναϊκό:


«Καλησπέρα.... (Ελληνικά). Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Είναι τιμή μου που είμαι σε αυτή τη θέση. Είμαι χαρούμενος που αρχίζει η σεζόν. Εύχομαι να έχουμε υγεία. ΄Όλοι οι παίκτες. Και γιατί όχι, πάμε να το κάνουμε ξανά».