Ο Ολυμπιακός πάει στο Super Cup με τις σημαντικές απουσίες των Μιλουτίνοφ και ο Φαλ και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι γενικά στη διάρκεια μιας σεζόν δεν υπάρχει ποτέ… ησυχία.

Στη συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση της Ρόδου ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε ότι τη δεδομένη στιγμή είναι εύκολο να διαχειριστεί τον αριθμό των ξένων παικτών ελέω των τραυματισμών, αλλά στην πορεία της σεζόν θα πρέπει να υπάρξει προσοχή.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
InTime

«Ο προβληματισμός της εποχής, προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε τη φιλοσοφία μας στην ομάδα. Πάντα η διαδικασία είναι ίδια, πάντα έχει δυσκολίες γιατί λείπουν φέτος οι δύο βασικοί μας σέντερ. Έτσι είναι όμως αυτή η δουλειά, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά σε αυτούς τους δέκα μήνες. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό.

Για εμένα αυτή τη στιγμή είναι αρκετά εύκολη η διαχείριση με τους ξένους. Έχουμε τραυματίες, στη συνέχεια όμως θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις προσθαφαιρέσεις, για να κρατήσουμε το κίνητρο όλων ζωντανό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα ροτέισον, αν το επιτρέψουν οι τραυματισμοί. Αυτή τη στιγμή είναι εύκολο», δήλωσε ο Μπαρτζώκας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας
InTime