Μαζί με την πρεμιέρα της Euroleague, ξεκίνησε και το συναρπαστικό Euroleague Fantasy Challenge. Οι παίκτες ανάλογα με όσα κάνουν στο παρκέ δίνουν και τους ανάλογους πόντους στους fantasy manager τους και θα επικεντρωθούμε στους φόργουορντ που δεν είναι... πρώτης επιλογής!

Ο Άλφα Ντιαλό της Μονακό τα έκανε όλα και πρόσφερε 28,60 πόντους και τον ακολούθησε ο Νίκολα Κάλινιτς του Ερυθρού Αστέρα με 18,70, ενώ λίγο πιο πίσω με 15,40 έρχεται ο Βλάντιμιρ Λούσιτς της της Μπάγερν και την πεντάδα κλείνουν ο Καμπαρό της Μπασκόνια με 15,40 και ο Γκίφι της Μπάγερν Μονάχου με 14,30! Φθηνοί σχετικά παίκτες που έδωσαν βαθμούς στους fantasy manager τους.

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge.

Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Στη σελίδα Greek Fantasy League του Sportdog, μπορείτε να εγγραφείτε και να μπείτε στην εικονική σας ομάδα για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στην Ευρωλίγκα, να ανταγωνιστείτε με χιλιάδες άλλους παίκτες και να κερδίσετε ελκυστικά έπαθλα.

Όσον αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού, όλα είναι ίδια με την περσινή σεζόν. Όλοι όσοι είχαν ομάδα την περασμένη σεζόν μπορούν να συνδεθούν στο Fantasy με τον ίδιο λογαριασμό.

Το μπάτζετ και οι μεταγραφές

Για όσους γνωρίζουν το EuroLeague Fantasy Challenge (βάλε τον κωδικό 34535-FANGR για να μπεις στη λίγκα), το βασικό πλάνο θα παραμείνει το ίδιο. Οι fantasy μάνατζερ λαμβάνουν 100 μονάδες για να φτιάξουν μια ομάδα τεσσάρων γκαρντ, τεσσάρων φόργουορντ, δύο σέντερ και ενός προπονητή.

Οι ομάδες θα κερδίζουν πόντους κάθε αγωνιστική με βάση τις επιδόσεις των παικτών τους στους πραγματικούς αγώνες της EuroLeague. Οι μάνατζερ μπορούν να κάνουν έναν περιορισμένο αριθμό ανταλλαγών παικτών μετά από κάθε γύρο.