Σύμφωνα με το σερβικό σάιτ «mondo.rs», στο Βελιγράδι τρέφουν ελπίδες για την επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα και εμπλέκουν δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όλο το καλοκαίρι, το σήριαλ γύρω από την πιθανή επιστροφή του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα κράτησε, αλλά τελικά δεν έγινε. Ο φόργουορντ - σέντερ της Εθνικής Σερβίας παρέμεινε στον Ολυμπιακό και αν οι Πειραιώτες σκέφτηκαν να τον αφήσουν να φύγει, όλα έπεσαν στο κενό όταν ξεκίνησαν οι τραυματισμοί. Πρώτα τραυματίστηκε ο Μουσταφά Φολ, μετά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ουσιαστικά έμεινε χωρίς σέντερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Ελπίδα στη Σερβία για Πετρούσεφ»

Ωστόσο, σύμφωνα με τους Σέρβους, ο Έλληνας τεχνικός έφερε πλέον καλά νέα για τους φιλάθλους της ομάδας του, αφού οι δύο τραυματισμένοι ψηλοί τα πάνε καλύτερα και είναι πολύ κοντά στην επιστροφή. Ο Μπαρτζώκας μετά το ματς με το Λαύριο αποκάλυψε ότι επιστρέφουν στην ομάδα την επόμενη εβδομάδα!

"Το γεγονός ότι παίξαμε χωρίς δύο σέντερ, που θα επιστρέψουν την επόμενη εβδομάδα, δεν μπορεί να είναι δικαιολογία. Παίξαμε καλά μερικές φορές, αλλά πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και να παίξουμε καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε ταλέντο. Πρέπει να είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που βρισκόμαστε τώρα, για να είμαστε ανταγωνιστικοί», είπε.

Εκτός από αυτούς τους δύο, ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον Μόουζες Ράιτ, ο οποίος μοιράστηκε λεπτά στη θέση του σέντερ με τον Πετρούσεφ, ως πέμπτος κάτω από το καλάθι. Όταν επιστρέψουν οι Μιλουτίνοφ και Φαλ, ο Πετρούσεφ θα επιστρέψει στη θέση «4», όπου βρίσκεται ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ υπάρχει και ο Αλεκ Πίτερς.

«Θα δούμε αν αυτό θα σημαίνει ότι θα ανοίξει κάποιος χώρος για διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για πιθανή μεταγραφή», γράφει η mondo.