Η 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα ξεκινά απόψε με δύο αναμετρήσεις και παράλληλα συνεχίζεται το Euroleague Fantasy Challenge και εμείς θα σας προτείνουμε έναν φόργουορντ για την ομάδα σας, που μπορεί να προσφέρει βαθμούς.

Ο Τζος Νίμπο υπέστη τραυματισμό στην αριστερή βουβωνική χώρα στην ήττα της Αρμάνι Μιλάνο από τη Μονακό και θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες, κάτι που θα ωθήσει την ιταλική ομάδα να αλλάξει στρατηγική.

Ο φορμαρισμένος Ζακ ΛεΝτέι κατέγραψε 15 PIR στην πρεμιέρα και λόγω της απουσίας του βασικού σέντερ θα λάβει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα είναι αυτός που θα πατάει ζωγραφιστό. Μπορεί να κοστίζει 12,8 credits, αλλά...

Παίξτε τώρα στο Euroleague Greek Fantasy Challenge του sportdog.gr μπαίνοντας στη Greek Fantasy Challenge.

Για να πάρεις μέρος στη λίγκα μας πρέπει να βάλεις τον κωδικό 34535-FANGR.

Δημιουργήστε τώρα τη δική σας Euroleague Fantasy ομάδα, συγκεντρώστε βαθμούς και κερδίστε πλούσια δώρα! Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ έχει ξεκινήσει επίσημα και είναι έτοιμο να συναρπάσει.

Στη σελίδα Greek Fantasy League του Sportdog, μπορείτε να εγγραφείτε και να μπείτε στην εικονική σας ομάδα για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στην Ευρωλίγκα, να ανταγωνιστείτε με χιλιάδες άλλους παίκτες και να κερδίσετε ελκυστικά έπαθλα.

Όσον αφορά τους κανόνες του παιχνιδιού, όλα είναι ίδια με την περσινή σεζόν. Όλοι όσοι είχαν ομάδα την περασμένη σεζόν μπορούν να συνδεθούν στο Fantasy με τον ίδιο λογαριασμό.